2777
2789
عنوان

عقد دختر خواهر شوهرمه

411 بازدید | 27 پست

لازمه چیزی ببریم ؟چون ما رسممون تو عروسیاس عقد هارو اکثرا تو محضر انجام میدن همه تو محضر چیزی نمیدیم ولی اینا میخان تو خونه بگیرن ،تو خونه دامادم هس حالا اگه چیزی بدیم طبق رسممون تو عروسی چیزی ندیم حالا بقیه فکر میکنن هیچی ندادیم ندیمم پیش خانواده داماد زشت نیس؟

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا یه چیزی توی کیفت بذار ببر بعد اگر دیدی بقیه فامیلاتون دادن شما هم بدید. اگرم ندادن که هیچی

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

اینجا عروسیا سه روزه روز اول کادو میدیم میلیونی یه روزم شاباش میدیم باز میلیون میشه روز سومم کادو میدیم بخاطر همون عقدامون مختصر و بدون کادو اکثرا هم فقط خانواده درجه یک میان

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

بستگی به رسمتون داره

نا تو عقد خانواده عروس تا حدی میدن تو عروسی برای داماد میذارن

ولی خوب بعضیا خودشون میگن تو مراسم عقدشون کادو جمع نمیکنن کلا میذارن عروسی

از مادر شوهرت بپرس