2777
2789

سلام دوستان من ماه بعد می خوام برم کلینیک ناباروری رویان .بعد از ۱۴ماه اقدام و دکترای جورواجور. کسی میدونه روز چندم سیکلم برم؟

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز دوم پریود برو ار تهران هستی پیشنهاد میدم نری

اسلام شهرم. چرا خوب نیس؟

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

من همسرم اسپرم ش ضعیف ب.د یعنی ازمایشش افتضاح بعد واریکوسل داشت اونجا متوجه نشدن منو یه سونو نفرستادن بیرون رفتم دکترتو جلسه اول متوجه شد یه فیبروم بزرگ دارم

رَبِّ هَبْ لِي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً ۖ إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاءِ
من همسرم اسپرم ش ضعیف ب.د یعنی ازمایشش افتضاح بعد واریکوسل داشت اونجا متوجه نشدن منو یه سونو نفرستاد ...

من بیرون سونو رفتم. ۴ تا اما مشکلم تنبلی بود. فولی ریز دارم. اینسری سومین دکترم گفت مشکلت التهاب و رخم دهانه رحمه. گیج شدم 

خیلی ها میان ودیدم اونجا نتیجه گرفتن ولی واقعا وقت تلف کردنه 

دکتر خوب تو تهران میشناسی؟

دکتر خوب تو تهران میشناسی؟

نه متاسفانه نمیشناسم ولی اونجا من سه جلسه رفتم یه غیر از اینکه کلافه شدم از بس وقتم تلف شد الکی کم بوده بود برم ای یو ای هم بکنم

رَبِّ هَبْ لِي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً ۖ إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاءِ
بازم شاید اون دکتری که من رفتم خوب نبود یه تاپیک بزن بنویس دکتر خوب تو رویان یا تو تهران

مرسی. این کارو میکنم.