2777
2789
عنوان

بیایید از وضع مالی پدریتون بگید

291 بازدید | 35 پست

وضع مالی خانواده ام پایینه حقوق باز نشستگی داره که خیلی کمه و تا نیمه ماه تمومه پدرم هم سرکار میره چندرغاز بهش میدن خیلی کم  خیلی سخت میگذره بهشون من خودم سرکار نمیرم که بخام دستشونو بگیرم یعنی شوهرم نمیزاره برم سرکار خیلی امروز غصه ام گرفته واسشون که چرا خدا بهمون یکم بیشتر نداد که حداقل با خیالت راحت مادرم بتونه حداقل واسه خودش یکم خرید داشته باشه همش باید استرس بکشن همه زندگیشون شده قسط و وام نمیدونم چیکار کنم خیلی حالم بده بگید شما چیکار میکنید ؟ چطور با این مساعل کنار میایید من اصلا نمیتونم بی خیال باشم 

دلم یه, شادی از ته دل, میخواد.. 

یکی و میخوایم پولا مونو پارو کنه تنها مشکلمونه

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فوت کردن

خرج زندگی به عهده مادرم و من هست

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

توپ

یه توپ پُر  داره فقط .. مال و منال صفر...خشم و غرور  یه دنیا 😂😂😂😂

روزهاست چشمِ امیدم به لطفِ اجابتِ توست💔 ، ناامید نخواهم شد ، تا در بگشایی ...ای مهربان.💕برای پرواز در ارتفاع بالا ...بالهای قوی لازم داشتم ،رنج هایم را نگریستم به شادی هایم فکر کردم..به عبور و مرور  آدمها در زندگیم ... و آنگاه بود که دریافتم به هیچ کس جز خدا اعتماد نباید کرد. سراسیمه به سمتی بازگشتم که نشانی او بود...پذیرفت مرا دست بلاکیف مهربان ش را حس کردم ، و حالا نیک میدانم برای پرواز بایدکه ،بالهایم را تمرین میداد .هیچ چیز در زندگی اتفاقی نیست. 

چیکار میکنی من داعم در حال التماس به خدام ولی از کدوم راه چطوری

منم همش غصه شون رو میخورم

اینقدر دستم درازه جلو خدا براشون که .. واسه خودم هیچی نمیخوام میگم بعداز عمری زندگی هنوز نمیتونن یکم آرامش رو بچشن دلم براشون کبابه… پدرم خیلی بد بیاری آورد خدا به همههه پدرومادرها کمک کنه شرمنده نباشن هیچ وقت😢😔

دقیقا مشابه شرایط شما مادرم افسردگی داره تویه خونه اپارتمانی کوچیک و تاریک دلم میسوزه براش خودمم عین مادرمه سرنوشتم گاهی میگم خدایا قربون بزرگیت من بدبخت مادرم بدبخت تر بعد جاریم و مادرش هرچی فکرشو بکنی بهترینشو دارن 

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

خوب ادمی که به فکر پدر مادرشه مطلقا نمیتونه از این مسئله به راحتی بگذره 

سوره واقعه برای رزق و روزی خیلی خوبه 

درمورد سوال وضع مالی پدرمم میتونم بگم نمیدونم متوسط محسوب میشیم یا متوسط رو به بالا