2777
2789
عنوان

شب يلدا

1297 بازدید | 18 پست

سلام  دوستان من ميخوام واسه شب يلدا لباس خودم ودخترم ست باشه اگه ميشه برام مدل بزاريد راستي واسه مهموني هست نه مجلسي توي نت فقط مجلسي ديدم ممنونم

من شب یلدا جایی نمیرم همه جمع میشن خونه مادربزرگم ولی تو اون جمع کسایی هستن که ازشون متنفرم چون بدجوری دلموشکستن براهمین میمونم خونم. فک کردم شمام یه همچین دغدغه ای داری. خداروشکر که اینجوری نیستو دنبال لباسی برا مهمونی😍😘

❤❤تیکر تولد دُتَرَمه❤❤
من شب یلدا جایی نمیرم همه جمع میشن خونه مادربزرگم ولی تو اون جمع کسایی هستن که ازشون متنفرم چون بدجو ...

عزيز دلم شما هم برو محل نزار بيخيال اون شبو سعي كن بهت خوش بگذره من سال اوله كه ميخوام بادخترم لباس ست بپوشم وگرنه هميشه مشكلات هست غصه هست اگه بخوام به اين چيزا فكركنم بايد برم ..............

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دلم میخواد شب یلدا پیش خانوادم باشم همسرم نمیاد اون میخواد پیش خانواد ش باشه کلا گیر کردم همش بحث.این دوسال حریف نشدم ببرمش.امشال گفتم مامانم اینا بیان تا باهم بریم خونه مادرشوهرم.خدایا انصاف ندارن اینا...

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀
من دلم میخواد شب یلدا پیش خانوادم باشم همسرم نمیاد اون میخواد پیش خانواد ش باشه کلا گیر کردم همش بحث ...

خخخخخ. پارسال من بزور میگفتم من میخام پیش خاهرشوهرام باشن شوهرم میگف نه زشته باید بریم خونه پدربزرگتینا! آخرشم به اصرار پدرشوهر مادرسوهرم رفتیم. مردا کلا برعکسن

ظاهرا تنها چیزی که عادلانه تقصیم شده ، عقله!چون کسی اعتراض نداره که مال من کمه😎
من دلم میخواد شب یلدا پیش خانوادم باشم همسرم نمیاد اون میخواد پیش خانواد ش باشه کلا گیر کردم همش بحث ...

خب هر کدوم برین پیش خونواده ی خود تون

گرچه همسر من هم عین شوهر شماست  

دخترم❤❤❤هلیااااااا
خب هر کدوم برین پیش خونواده ی خود تون گرچه همسر من هم عین شوهر شماست    

اره خودش میگه تو برو اما من دوست ندارم تنهایی جایی برم عادت میکنه و خونه ننش ابجیشم میاد درسش میده زندگیم از این رو به اون رو میشه.خدانابود کنه ادم مکارو

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀