2777
2789
من تخمدانم تنبله همیشه هم سر وقت پریود میشم از همون ابتدای بلوغم...حتی کیست ریز هم کم دارم نسبت به ب ...

آزمایش داده تو آخرین آزمایشش دکتر گفت همه چی نرماله

کاربر قدیمی هستم ، خوشحالم که برگشتم پیشتون دوستان.  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

b nazaretoon bara bardari bayad az alan eghdam konam?akhe shenidam migan tool mikeshe 

بله طول میکشه...چون تنبلی تخمدان داری حتما برو دکتر و قرص محرک تولید تخمک مثل کلومیفن یا لتروزول بهت بده ....چون در حالت عادی احتمالش خیلی کمه تخمک بالغ تشکیل بشه برات

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
خدا کنه....خدارو شکر....

سلامت باشی میدونی چیه عزیزم فقط باید انرژی مثبت بدی به خودت از جونمون دور سرطان درمان داره بعد تخمدان تنبل درمان نداره ؟مگه میشه

سلامت باشی میدونی چیه عزیزم فقط باید انرژی مثبت بدی به خودت از جونمون دور سرطان درمان داره بعد تخمدا ...

والا من از وقتی اقدام به بارداری کردم فهمیدم تنبلی دارم...قبل اون چون همه چیز خوب بود نمیدونستم...الان هفت ساله دارم میدوم دنبال مادر شدن ولی هنوز هیچ چی به هیچ چی....تا جایی هم که تو این مدت فهمیدم درمان نداره فقط کنترل میشه...

البته خیلی ها هم با این مشکل راحت باردار شدن ....همه مثل هم نیستن....

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
والا من از وقتی اقدام به بارداری کردم فهمیدم تنبلی دارم...قبل اون چون همه چیز خوب بود نمیدونستم...ال ...

آبجی یه راهکار بهت بدم برا مشکلت برای رسیدن به چیزی باید خودتو به بیخیالی بزنی دقت کنی اونایی که بچه نمیخوان ناخواسته باردارمیشن اونایی هم که میخوان از ته دل، انتظار میکشن ،انشالله به حق این روزای عزیز تا سال بعد همین موقع مامان شده باشین

merc k enerzhi midid ba hardatoon :***

قربونت برم عزیزم شما ها هم مثل آبجیمین با این که ندیدمتون اما دلم نمیخواد خانمی ناراحتی بکشه