2777
2789
عنوان

حقم هست یا نه

58 بازدید | 14 پست

امروز سالگرد پدر همسرمه ، ولی مادر همسرم اصلا به من زنگ نزدن امروز سال هست ، شوهرم بهم گفت ولی نباید یه زنگ به من میزدن ، الان چندروزه در حال تدارک هستن ولی اصلا به رویه خودشون نیوردن از این کارشون بدم میاد ، آیا حق با من هست یا نه

مردم داغدار عزیزشون هستن وقت گیر آوردی واسه دلخوری خواهر 😁

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم اونا ناراحتن و اتفاقا اگر توقعی باشه اونا باید ناراحت شن شما باید زنگ بزنید 

طرف همسر و پدرش رو از دست داده سالگرد زنگ بزنه دغوت کنه خودمون جاش بزاریم شاید یادشون رفته و توقعی باشه اونا باید داشته باشن

شوهرت بهت گفته میتونستی زنگ بزنی تعارف کنی اگه کاری دارن بری کمکشون

اصلا خواهر کاری میکنن کا نتونی زنگ بزنی ، ما دوتا یخچال خواستیم ببریم خونشون جا داشتن ولی مادرش گفت نیارین من یخچالارو میبینم جوش میزنم وماهم انبار نداشتیم حیرون بودیم

بنظرم اونا ناراحتن و اتفاقا اگر توقعی باشه اونا باید ناراحت شن شما باید زنگ بزنید طرف همسر و پدرش رو ...

اصلا اهل محبت نیستن پا توخونمون نمی‌زارن ،همش توقع محبت دارن ولی دریغ از محبت کردن

به نظر من باید خودتو از اونا بدونی. مثل دخترشون. نه مهمون. اینجوری این توقعا و ناراحتیا پیش نمیاد.

اونا منو دخترشون نمیدونن ، خیلی پاپیش گذاشتم ولی دوباره سرد برخورد میکنن