2777
2789
عنوان

بهزیستی فرزند خواندگی

404 بازدید | 54 پست

دوستان کسی اطلاع داره که بهزیستی برای متقاضیانی که سالهاست زیر نظر پزشک تحت درمان با متادون هست به متقاضی فرزند خوانده .، فرزند میده!؟؟؟

فکر کنم نمیدن ...البته همون بهتر که ندن ...اعتیاد از هرنوعی باشه واقعا مخربه ...حیف اون طفل معصوم هست که بیاد اسیر پدرومادر معتاد بشه ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بده اما باید خونه بزنی بنام بچه تا بهت بدن بچه مگ الکیه

ما از مالی مشکلی نداریم ملک و زمین داریم میزنیم به نامش چه اشکالی داره عزیزم . 

فقط نگرانیم از این بابته که در مراحل ثبت نام هستیم بخاطر این موضوع متادون همسرم بما فرزند ندن

ما از مالی مشکلی نداریم ملک و زمین داریم میزنیم به نامش چه اشکالی داره عزیزم . فقط نگرانیم از این با ...

من دیدم به زوج هایی که سابقه اعتیاد ندارن و سالم اند خیلی سخت فرزند میدن 

بنظرم باید شما درمان رو کامل کنید بعد مدتی بگذره شاید بدن

فکر کنم نمیدن ...البته همون بهتر که ندن ...اعتیاد از هرنوعی باشه واقعا مخربه ...حیف اون طفل معصوم هس ...

عزیزم خوب نیست که قضاوت میکنید . همسرم مشکل اخلاقی نداره بسیار مرد مهربون و خانواده دوستی هست ، بچه هم که بیاد مطمئنم جونش هم براش میده 

من دور اطراف دیدم پدر و مادر سالم هست بچه قربانی خشونت و بی مهری پدر یا مادرش هست کاملا افسرده است کودک 

ما مشکل ناباروی داریم 

من دیدم به زوج هایی که سابقه اعتیاد ندارن و سالم اند خیلی سخت فرزند میدن بنظرم باید شما درمان رو کام ...

چون همسرم شرایط سنیش میره بالاخودم ۳۵ همسرم ۴۹سالشه ۹ساله در انتظار فرزندم طبیعی نمیشه حالا میخوام از بهزیستی اقدام کنم

عزیزم خوب نیست که قضاوت میکنید . همسرم مشکل اخلاقی نداره بسیار مرد مهربون و خانواده دوستی هست ، بچه ...

عزیزم قضاوت نکردم ولی چون خودم پدرومادرم اعتیاد دارن بشدت از اسم اعتیاد متنفرم و فقط افرادی مثل من میفهمن قربانی پدرومادر معتاد بودن چه دردیه ....

ب نظرمن که بهزیستی بچه نمیده ....

منم مثل شما نازایی دارم و اتفاقا بفکر اوردن ی دختر از بهزیستی هستم .

ما از مالی مشکلی نداریم ملک و زمین داریم میزنیم به نامش چه اشکالی داره عزیزم . فقط نگرانیم از این با ...

عزیزم حضوری ثبت نام کردی یا اینترنتی؟؟؟؟؟؟؟ کدوم استانی؟ 

ما سال نود که درخواست دادیم گواهی عدم اعتیاد ازمون خواستن الان شرایط رو نمیدونم میتونید بپرسید

آره حتما گواهی عدم اعتیاد هست ولی چون شوهرم تحت درمان متادون هست پزشکش نامه میتونه بده ولی نمیدونم از این بابت کسی بوده فرزند گرفته باشه یا بهزیستی متادون هم سخت میگیره

ما سال نود که درخواست دادیم گواهی عدم اعتیاد ازمون خواستن الان شرایط رو نمیدونم میتونید بپرسید

شما فرزند گرفتید؟؟؟؟ چطوری درخواست دادید و چه مدت تو نوبت. بودید؟؟؟؟

عزیزم قضاوت نکردم ولی چون خودم پدرومادرم اعتیاد دارن بشدت از اسم اعتیاد متنفرم و فقط افرادی مثل من م ...

من درک میکنم که اعتیاد خانمان سوز هست امیدوارم هر کسی که در فکر بوجود آوردن بچه یا تحت سرپرستی گرفتن فرزندی هست لایقترین پدر مادر برای فرزندش باشه من ۹سال با همسرم زندگی میکنم از همسرم خاطرجمع هستم که لایق پدرشدن هست که اقدام دارم میکنم 

امیدوارم که خدا به همه کمک کنه 

من درک میکنم که اعتیاد خانمان سوز هست امیدوارم هر کسی که در فکر بوجود آوردن بچه یا تحت سرپرستی گرفتن ...

امیدوارم که بهترین ها براتون اتفاق بیوفته و به زودی صاحب فرزند بشید .