2777
2789
عنوان

بهزیستی فرزند خواندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 54 پست
عزیزم حضوری ثبت نام کردی یا اینترنتی؟؟؟؟؟؟؟ کدوم استانی؟

نه عزیزم اینترنتی کافی نت باید بری ثبت نام کنی بعد بری مرکز بهزیستی نزدیک محل سکونتت اطلاع بدی که ثبت نام کردی و آنها پیگیری کنند 

من استان گیلان ، رشت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما فرزند گرفتید؟؟؟؟ چطوری درخواست دادید و چه مدت تو نوبت. بودید؟؟؟؟

بله من درخواست دادم و به سرپرستی هم گرفتم 

اون موقع که ما درخواست دادیم حدود سیزده سال پیش بود انچنان به سرپرستی گرفتن فرزند رایج نبود به همین خاطر زیاد تو نوبت نموندیم حدود هفت یا هشت ماه طول کشید 

ازطریق سایت ثبت نام کردیم مدارک دادیم اوناهم ازمون ازمایش گرفتن چندجلسه مشاوره داشتیم تا ازنظر سلامت عقلی تایید بشیم ملک زدیم به نامش بعد که از هر نظر تایید شدیم حدود دوسه ماه درهفته دوروز میتونستیم بیاریمش پیش خودمون بعد اون دیگه کلا بهزیستی دخترمو دادبهمون

عزیزم حضوری ثبت نام کردی یا اینترنتی؟؟؟؟؟؟؟ کدوم استانی؟

همه مدارک شناسنامه و کارت ملی و مدرک تحصیلی خودتون و همسرت و همه اسناد ملکی و زمین وسیله نقلیه دارین با خودتون ببرین برای بارگزاری 

بله من درخواست دادم و به سرپرستی هم گرفتم اون موقع که ما درخواست دادیم حدود سیزده سال پیش بود انچنان ...

الان دخترتون چند سالشه عزیزم ؟خداروشکرررر برای ما هم دعا کنید که به خواسته دلم برسم 

شما بهش حقیقت در چه سنی گفتین میدونه ؟من فقط نگرانی بعدیم از روزی هست برای بازگو کردن حقیقت دوست ندارم اذیت بشه و غم توی دلش بمونه

ان شالله که عاقبت بخیر و موفق باشه 

میتونید بپرسید نا امید نشید تلاشتونو بکنید

قربون دل مهربونت مرسی از انرژی خوبی که برام فرستادی واقعا شب و روز ندارم همش فکر و خیالم بچه است غم بزرگی در سینم هست 

الان دخترتون چند سالشه عزیزم ؟خداروشکرررر برای ما هم دعا کنید که به خواسته دلم برسم شما بهش حقیقت در ...

دخترم فوت کردن اگه زنده بود پانزده سالش میشد

راستش فرصت نشد بهش بگیم

انشاالله عزیزم نگران نباش تلاشتو بکن 

نمیدونم میتونید از مادرایی که شرایط مشابهتون رو دارن بپرسی یا ازیک مشاور کمک بخواین

من تصمیم داشتم هیچ وقت نگم به همه هم سپرده بودم اونام چیزی نگن ولی... 

قربون دل مهربونت مرسی از انرژی خوبی که برام فرستادی واقعا شب و روز ندارم همش فکر و خیالم بچه است غم ...

فدات گلم نگران نباش فقط بزارید همسرتون کامل درمان بشن بعد میتونید از الان ثبت نام کنید تا اون موقع همسرتون هم خوب میشن 

بله من درخواست دادم و به سرپرستی هم گرفتم اون موقع که ما درخواست دادیم حدود سیزده سال پیش بود انچنان ...

ای جانم ....الهی خوشبختی و عاقبت بخیریش را ببینید ....عزیزم از این کاری که کردی پشیمون نیستی؟؟؟؟ شماهم نازایی داشتی؟ مراحلش خیلی سخت بود و دوندگی داشت؟؟؟؟

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
دخترم فوت کردن اگه زنده بود پانزده سالش میشدراستش فرصت نشد بهش بگیمانشاالله عزیزم نگران نباش تلاشتو ...

وای متاسفم من تازه پیامتون را دیدم 🥺🖤 

الهی که عاقبت بخیربشی و ب بخاطر این ثواب بزرگی که کردی هیچوقت محتاج خلق خدا نشی ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
دخترم فوت کردن اگه زنده بود پانزده سالش میشدراستش فرصت نشد بهش بگیمانشاالله عزیزم نگران نباش تلاشتو ...

وای چرا بخاطر سانحه یا اتفاق الهی بمیرم  ، متاسفم ببخشید یادآوری کردم خدا به دلت صبر بده خیلی ناراحت شدم 

فدات گلم نگران نباش فقط بزارید همسرتون کامل درمان بشن بعد میتونید از الان ثبت نام کنید تا اون موقع ه ...

چشم آبجی . توکل بخدا همه تلاش داریم انجام میدیم دیگه خسته راه ها هستم که بن بست بوده 

بهزیستی آخرین راهم هست