2777
2789

لطفا از تجربیاتتون بگید دلم میخواد انجام بدم ولی میترسم به دندونام خیلی اسیب بزنه

دندونای من رنگ اصلیشون به زردی میزنه بخاطر چای شاید یکم زرد تر شده باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم قهوه می خورم زرد شدن

البته مسواک باعث شده یه خورده سفیدتر بشن

ولی تاثیر زیادی نداره

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

من انجام دادم..کاملا تمیز و رنگ واقعی دندون رو میبینی

الان چن وقته گذشته؟رنگش برنگش؟

اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم

برای دندونای خیلی زرد جواب نمیده که به چشمت بیاد!!

دندونایی که یه هاله بدرنگی داره بهتر میشن

برای من اینجوری بود

خوب بود

دو جلسه انجام دادم

خود بلیچ درد زیادی نداشت

ولی خب بعدش مثلا یهو چن ثانیه تیر میکشید جوری که مغز و استخونمم باش تیر میکشید

این حالت تا چن روز بود بعد خوب شد

من ن اهل چاییم ن قهوه ولی دندونام زرد وزرد ترمیشن نمیدونم چرا ب بلچینگ واین چیزام اعتمادی ندارم میترسم اسیب بزنه😐💔

گاهی وقتام درونگرا بودن اینجوریه که هم حرف می زنی، هم می خندی، هم می ری بیرون و هم روابط دوستانهٔ متعدد داری، فقط واست سخته درباره مشکلاتت با کسی صحبت کنی؛ همین.
من ن اهل چاییم ن قهوه ولی دندونام زرد وزرد ترمیشن نمیدونم چرا ب بلچینگ واین چیزام اعتمادی ندارم میتر ...

منم مثل شمام روزی سه بار هم مسواک میزنم دیگه کلافه شدم یکی میگفت به خاطر  بیکیفیتی آب محل زندگی هست که خیلی املاح داره .

منم مثل شمام روزی سه بار هم مسواک میزنم دیگه کلافه شدم یکی میگفت به خاطر بیکیفیتی آب محل زندگی هست ...

وای جدی؟من آب زیادمیخورممممم قلبم شکست😐😂

گاهی وقتام درونگرا بودن اینجوریه که هم حرف می زنی، هم می خندی، هم می ری بیرون و هم روابط دوستانهٔ متعدد داری، فقط واست سخته درباره مشکلاتت با کسی صحبت کنی؛ همین.
منم حتی سالی یبارم چای نمی‌خورم خیلی هم مسواک میزنمولی خیلی زرده دندونام

هعییی خیلی بدهه بخدا

دندونای منم زرده با وجود ۲ بار مسواک درروز میترسم برم آسیب ببینه دندونام

من گاهی 3 بار تو روز مسواک میزنم

هر شب نخ دندون میزنم

چایی اکثرا یک بار تو روز میخورم قهوه هم نمیخورم