2777
2789
عنوان

چرا آدمای بد خوشبختن

628 بازدید | 63 پست

واقعا چرا اینجوریه؟چندتا موردشو دارم به چشم توی اطرافم میبینم یعنی واقعا عدالتی وجودنداره؟پس وجوده خدا چی؟

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دنیا دار مکافات نیست. فقط مهلته

یعنی واقعا تقاص کاراشونو نمیدن؟پس چرا ما یه اشتباه میکنیم خیلی زود تاوانشو میدیم😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

خوب و بد رو کی تعیین میکنه؟

ما بعضیا رو ادم بده میبینیم در صورتیکه اون ادم از جنبه های دیگه ادم خوبیه و چشم ما از دیدن حقیقت سرباز میزنه

بعد به ما ربطی نداره وضعیت زندگی هر کسی متفاوته و این تفاوت رو خدا ایجاد کرده برای امتحان

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس

سلام

نی نی عزیز من ، تو تاریک ترین لحظات زندگیم اومدی تو وجودم آنقدر نگرانت بودم و هستم و استرس دارم ک الان سه شبه نخوابیدم حتی یک ثانیه با خودم میگم گور پدر من که نخوابیدم شما اذیت نشی.خدا رو گواه میگیرم که هر لحظه چقدر سخت میگذره استرس بیچارم کرده میدونم دارم به شما آسیب میزنم .تو دلی قشنگ من تنها آرزوی من سالم و صالح بودن شماست با صاحب الزمان عج الله تعالی فرجه الشریف قرار گذاشتم شما رو سالم وصالح بذارن تو بغلم .برام دعا کنید . عزیز مادر جان مادر نفس من .خدایا نفسم رو سالم بهم بده خدایا به من رحم کن .شبها دوتا قرآن بالا سرم میذارم.دیشبم خوابم نبرد خیلی تا صبح زجر کشیدم اما امروز گوشیمو دزدیدن سر لجبازی من و خودخواهی های من . دیگه به مادر و برادرم آسیب نخواهم زد .هر تغییری یک شروعی داره میخام تغییر کنم اون موجود پرخاشگر و عصبی تبدیل ب موجودی اروم بشه ۲۶/۹/۱۴۰۳

ببین شنیدی میگن جوجه رو آخر پاییز میشمارن؟؟!!!

آخر پاییز کی میشه ؟طرف هرغلطی دلش میخواسته تو مجردی کرده هرچی که به ذهنت برسه الان بایه آدمی ازدواج کرده فقط بیا ببین چجوری خوشبختن یا یه نفر دیگه همه جوره کلاهبرداری کرده الان بهترین زندگیو داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

والا عدالت و این حرفا رو ساختن دهن ما بدبخت بیچاره هارو ببندن والا بخدا هر چی آدم عوضی دار خوشبخت تر

اصلا امروز یه چیزی دیدم که واقعا باورم نمیشه اصلا گریم گرفت از این همه بی عدالتی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوب و بد رو کی تعیین میکنه؟ما بعضیا رو ادم بده میبینیم در صورتیکه اون ادم از جنبه های دیگه ادم خوبیه ...

مثلا ببخشید کسی که زن بازه کسی که پول نزول میده کسی که کم فروشی میکنه اینا مربوط به یه آدمه ها

این آدم چه کار مثبتی انجام میده که این کارای مسخرش تاوان نداره؟؟؟

روز به روز هم خوشبخت تر و پولدار تر میشه 

تا حالا تو زندگیش به بن بست نخورده

برای بچه دار شدنم صلوات میفرستین💔
آخر پاییز کی میشه ؟طرف هرغلطی دلش میخواسته تو مجردی کرده هرچی که به ذهنت برسه الان بایه آدمی ازدواج ...

😔😔😔 راستش خودمم کسایی که دلمو شکستن الان خیلی خوبن ولی من ..... بخدا نمیدونم