2777
2789
عنوان

سوتی موتی چی دارید بیارین وسط

222 بازدید | 29 پست

دور هم خوش باشیم

@60486048  

یاس بیا خودتم حالت عوض بشه فدات بشم

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

یه بار خیلی جدی تویه جمعی درحال اظهار فضل بودم یهو زبونم نچرخید جای کلمه گوهر بار گفتم گوه عن بار 🤕اون لحظه واقعا دلم میخواست زمین دهن داشتومنومیبلعید

❤️😍I'M BLESSED 😍❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیییییییلی

بگو عزیزم

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

یه بار خیلی جدی تویه جمعی درحال اظهار فضل بودم یهو زبونم نچرخید جای کلمه گوهر بار گفتم گوه عن بار 🤕 ...

من جات باشم دیگه تو اون جمع نمیرم😂😂

همسرم داشت با پسرم بازی می کرد خواهرزادم شش سالشه دختره گفت دایی همینجوری نیکان رو کردی منم ...

😂😂❤️

همسرم داشت با پسرم بازی می کرد خواهرزادم شش سالشه دختره گفت دایی همینجوری نیکان رو کردی منم ...

من جای همسرت باشم دیگ بابچه هابازی نمیکنم😂😂

دوتا خواهرزاده هام کوچیک بودن همسرم دخترمون رو گذاشته بود رو پشتش و خودش شده بود اسب، خواهرزاده هام گفتن دایی ما رو سوار کن خواهرم گفت نه دیگه شما بزرگ شدین نامحرمه نمیشه خواهرزادم گفت نه مامان طوری نیست از پشت محرکه بعد دوتایی سوارش شدن  

یه بار خونه داداشم بودیم برادر شوهرم با خانمش هم بود بعد داشتیم در مورد حلقه های ازدواج و تفاوت انگشت مرد و زن حرف می‌زدیم من گفتم آره مردا خیلی استخون بندی کلفتی دارن طلافروشی که ما رفتیم از منو هی تنگ می کرد از حسینو گشاد می کرد