2777
2789
عنوان

آداب و رسوم عقد محضری در تبریز

889 بازدید | 18 پست

سلام خانوما من زیاد ازمراسم سردرنمیارم میشه کمک کنید

مراسم عقد داریم تو محضر آداب و رسوم تبریزیا چیه؟ چیا بخریم ببریم چیا به عهده داماده؟ 

یعنی اسم عروسی و عقد میاد روان روحیم بهم میریزه ها 

ببین رسم بر اینه ک شما هیچ چی برا داماد نمیخری توی بله برو باید حلقه نشون قرآن و کله قند و لباساتو بیارن پول آرایشگاهتو بدن و تو چیزی نباید بخری همون حلقه بخرید برا هم کافیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تبریزی نیستیم ولی کلا برا عقد پارچه و قند برا ساییدن میبرن اگه سفره محضر قرآن نداره قرآن ببرین شیرینی ببرین اگه محضر سماور داره چایی درست کنین اونجا دوتا جام کوچیک عسل هم ببرین

سلام شیرینی که با خانواده داماد هست عقد میوه و اجیل برای خانواده عروس هست اگه جشن شیرینی قرار نیست بگیرین میتونین میوه و اجیل رو بزارین توی ظروف یکبار مصرف بدین میتونین توی تالار کنار شام هم میوه سیو کنین 

شکولات هم ببرین بریزین سر عروس داماد بیشتر محضری ها نقل نمیزارن اگه خواستین خودتون عسل ببرین 

سفره عقد هم که اماده دارن ولی قند و پارچه برای قند سابیدن ببرین 

خرید عقد که شما رو می برن شما هم برای داماد خرید می کنین 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
تو تبریز ک فقط نیست تو ورامینم همینه ۳ ساله خونمؤ کردن تو شیشه

من خوزستانی ام عروس ورامینیا شدم برا عقد شیرینی و میوه رو خودشون گرفتن آوردن ما هم غذا درست کردیم این چیزا توافقیه بنظرم نباید سفت و سخت بگی اینا به عهده ی عروس اینا به عهده ی دوماد، شوهر من میوه شیرینی که شب قبل آورد پرسید غذا رو چیکار کنیم سفارش بدیم بابام گفت غذا  خودمون میخوایم خونه درست کنیم

من خوزستانی ام عروس ورامینیا شدم برا عقد شیرینی و میوه رو خودشون گرفتن آوردن ما هم غذا درست کردیم ای ...

عزیزم اینا هیچ چیزی و گردن نگرفتن حتی شیرینی هم نیاوردن یا ی شاخه گل ک دلمون ب همونم خوش باشه و ما برا داماد ساعت گرفتیم هدیه و کلی چیزای دیگ کت شلوار و اینا بعد ها فهمیدیم رسم ندارن برا دختراشون ک بخرن پسر ک دارن از عروس میکنن ب عروسی رسیدن گفتن ما نداریم پول ک ب فامیلای شما شام بدیم خوردن و رفتن الان میگن نمیتونن

سلام شیرینی که با خانواده داماد هست عقد میوه و اجیل برای خانواده عروس هست اگه جشن شیرینی قرار نیست ب ...

شیرینی دوم منظورم جشن شیرینی هست  شیرینی خوردنی برای محضر خانواده داماد میاره 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
من خوزستانی ام عروس ورامینیا شدم برا عقد شیرینی و میوه رو خودشون گرفتن آوردن ما هم غذا درست کردیم ای ...

تازه گفتیم برا عقد کیک بگیرید گفتن ن پای عروسه ی کیک گرفتم ک ب دلم نمونه مادر شوهرم کیکو برد جلو فامیل گفت ما خریدیم پول پسر منه حق نداری ب کسی بدی تااازه اون کیکو من برادرم خریده بود رام

الهی عزیزم، واقعا سخته چیا بخریم؟ جزئیات بده

من پدرم ترک تبریزه برای بنیس رسم بر این هست که برای داماد برای عروسی و عقد فقط یک بار کت و شلوار میخرن و و ساعت میخرن هدیه از سمت پدر عروس و اونام باید بگیرن کیک باید بگیرن خانواده داماد عسل بیارن محضر چادری ک تو بله برون اوردن برات باید سر عقد سرت کنی

عزیزم اینا هیچ چیزی و گردن نگرفتن حتی شیرینی هم نیاوردن یا ی شاخه گل ک دلمون ب همونم خوش باشه و ما ب ...

چه میشه کرد بعضیا اینجورین دیگه، شوهر من همه چی عروسی با خودش بود خانوادش کمکی بهش نکردن که بخوان چیزی بگن یه عروسی جم و جور ۱۵۰ نفره گرفتیم، ایشالا تو هم خوشبخت بشی ولی بنظر من پسرای ورامینی خوبیشون اینه که دهن بین نیستن و بعد از عروسی میچسبن به زندگی و کار با حرف خانواده شون ندارن دیگه