2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه فردا ، یعنی هشتم موعد شماست ، شما بر چه اساسی پنجم اقدام کردین؟

روزهای قبل پریود که احتمال باروری نزدیک صفره

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

من همون ماه اول :)

چ خوب🥺

من تقریباً یه سالی میشه که ازدواج کردم بعد اطرافیان از این می‌ترسوننم که اگه نذاری الان بچت بشه بعداً سخت بچه‌دار میشی و واقعاً هم این اتفاق افتاده تو فامیلمون الان نمی‌دونم بذارم سال بعدی بشه نشه نمی‌دونم واقعاً به خاطر همین از اسی همین سوالو کردم

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

چ خوب🥺من تقریباً یه سالی میشه که ازدواج کردم بعد اطرافیان از این می‌ترسوننم که اگه نذاری الان بچت ب ...

بدنتون رو چک کنید

هم خودتون هم همسرتون

اگه سالم باشید و سالم بمونید ب راحتی باردار میشید

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

چ خوب🥺من تقریباً یه سالی میشه که ازدواج کردم بعد اطرافیان از این می‌ترسوننم که اگه نذاری الان بچت ب ...

به این فکر کن امسال با سال بعد چه فرقی داره؟

من همسرم رو می‌شناختم و دوست داشتم زودتر خانوادمون معنا خانواده بگیره

واسه همین همون ماه اول زیر نظر پزشک اقدام کردم

ماه سوم باردار شدم

ناشناس با رها https://harfeto.timefriend.net/17541736317138

بدنتون رو چک کنیدهم خودتون هم همسرتوناگه سالم باشید و سالم بمونید ب راحتی باردار میشید

سالم هستیم 

مطمئنم ولی داداش و زن داداش من ک سالم بودن بعده ۸ سال باردار شد زن داداشم....

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

بهش فکر نکن بی خیال باش هر چقدر استرس داشته باشی برعکس جواب میده بسپارش به خدا ی مهربون انشالله که ب ...

میگم به خودم اما همین که نزدیک پری میشههه یدفعه استرس میگیرممم مرسیییی عزیزممم💗