2777
2789
عنوان

فردا موعده پریودمهه

| مشاهده متن کامل بحث + 91 بازدید | 21 پست
سالم هستیم مطمئنم ولی داداش و زن داداش من ک سالم بودن بعده ۸ سال باردار شد زن داداشم....

بدون هیچ دلیلی ک نمیشه عزیز من

شاید چیزی بوده و در جریان نبودید.

حتی یه بهم ریختگی پریود مثلا.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

به این فکر کن امسال با سال بعد چه فرقی داره؟من همسرم رو می‌شناختم و دوست داشتم زودتر خانوادمون معنا ...

اینکه سال بعد یکم از قرض هامون کم میشه و ب قول همسرم نفس میکشیم 

همسرم هنوز امادگی بچه دار شدنو نداره و میگه ساله بعدی قشنگ میرسم ب خودم و ماشین سال بعدش شاید😐

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدون هیچ دلیلی ک نمیشه عزیز منشاید چیزی بوده و در جریان نبودید.حتی یه بهم ریختگی پریود مثلا.

هیچی هیچی 

پرونده هاشو حتی ب زور داده بود دستمون ک برید هر پزشکی ک دلتون میخواد نشون بدین

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

میگم به خودم اما همین که نزدیک پری میشههه یدفعه استرس میگیرممم مرسیییی عزیزممم💗

انتظار سخته میدونم عزیزم. خودتو سرگرم کن ورزش کن هر چی وزنت رو بیار پایین تر سریع تر باردار میشی. بی بی چک زدی؟

شازده کوچولو:ادمای که تنهان کجا میرن؟روباه:تو خودشون…..
چ خوب🥺من تقریباً یه سالی میشه که ازدواج کردم بعد اطرافیان از این می‌ترسوننم که اگه نذاری الان بچت ب ...

ربطی به این حرفا نداره

فقط چکاپ قبل بارداری بده همچیت چک بشه بدونی که سالمی موقع اقدام تازه نفهمی یه مشکلی داری بعدش بیوفتی دنبال درمان کلی طول بکشه