2777
2789
عنوان

بابام در حد مرگ میزنه منو

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 46 پست
ادمینی فیکه پول واریز نکنیا فیلم واسه مدرست؟چه فیلمی؟

اره بعضیاشون اول پول میخوان من که ندارم

معلم کارو فناوری بهمون میگه فیلم بگیرید از یه کار با الگریتم هستش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای همین میگم اگر خفت و تحمل کنی هر روز گسترده تر میشه لطفا یه جا قیام کنید و این سرنوشت کثیف و تمو ...

مامانم میگه نمیتونم هیچ کاری کنم مردم میفهمن برا خودتون بد میشه چون تو روستا زندگی میکنیم همه میشناسن همو

اره بعضیاشون اول پول میخوان من که ندارممعلم کارو فناوری بهمون میگه فیلم بگیرید از یه کار با الگریتم ...

کلا اونایی ک پول میخوان کلاهبردارین 

عه آها فهمیدم

بهترین راه دوریه، فقط نبینی پدرتو

Born to suffer forever 

کلا اونایی ک پول میخوان کلاهبردارین عه آها فهمیدمبهترین راه دوریه، فقط نبینی پدرتو

امروز تعطیل بودیم اینم خونه موند روز که خونه نباشه شاید من کتک نخورم ولی روزی که هست حتما کتکو میخورم

مامانم میگه نمیتونم هیچ کاری کنم مردم میفهمن برا خودتون بد میشه چون تو روستا زندگی میکنیم همه میشناس ...

عه فکر میکتی مردم نمیدونن اونا جز به جز همه چیز و میدونن بعد هم نیازی نیست ابروی یه ادم وحشی و جمع کنه عزیزم هیچ چیزی مهم تر از سلامتی جسم و روان شما و مادرتون نیست حتی ابروی یک خاندان به نظرم مادرت بیشتر میترسه ولی مطمئن باش پاشو بزاره اونور ترس نا زندگی ارومی داشته باشه

عه فکر میکتی مردم نمیدونن اونا جز به جز همه چیز و میدونن بعد هم نیازی نیست ابروی یه ادم وحشی و جمع ک ...

بهترین راهش بنظرم اینه از اینجا بریم نمیدونی وقتی مامانم بهم نگاه میکنه میگه خودت رفتی منم میبری چه حالی میشم قلبم جوری تیر میکشه .....

امروز تعطیل بودیم اینم خونه موند روز که خونه نباشه شاید من کتک نخورم ولی روزی که هست حتما کتکو میخور ...

مگه تو روستا نیستی پس حتما اطرافتون دختر فامیل همسن و سال خودت هست درسته؟؟با یکیشون دوست شو

حالا ی امروز تعطیل بودی بقیه روزا میری مدرسه برگشتی کتاباتو جمع کن با دوستت برید یجا بشینید درس بخونید دیگه طرفای عصره برگرد واسه فردات آماده شو و بگیر بخواب 

راه حل فقط اینه ک باباتو نبینی 

مهمونی اینا نمیرید؟

Born to suffer forever 

مگه تو روستا نیستی پس حتما اطرافتون دختر فامیل همسن و سال خودت هست درسته؟؟با یکیشون دوست شوحالا ی ام ...

۲ دوست دارم که برام مثل یه دشمن میمونن میرن میگردن از اوناین که دوست دارن برن خونه کسی ولی کسی خونشون نره دختر دایی اینا هم دارم چشم دیدن منوندارن حتی خاله هام دلیلشم نمیدونم خودم تنها هم نمیتونم جای برم هیچ جارو ندارم 

۲ دوست دارم که برام مثل یه دشمن میمونن میرن میگردن از اوناین که دوست دارن برن خونه کسی ولی کسی خونشو ...

پس خودت تنها برو من گفتم با دوستی چیزی بری ک بابات گیر نده وگرنه هرچی از آدما دورتر بهتر 

گوشی هم ببر حوصلت سر نره 

گیر میده اگه بخوای بری؟

Born to suffer forever 

پس خودت تنها برو من گفتم با دوستی چیزی بری ک بابات گیر نده وگرنه هرچی از آدما دورتر بهتر گوشی هم ببر ...

داخل روستایم هیچ جا نیست که بخوام برم اصلا روستامون هیچی نداره جایم بخوام برم حرف درمیارن برام