2777
2789
عنوان

راه های انتقال زگیل تناسلی

181 بازدید | 3 پست
این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم

بیشتزین احتمال  اینکه از ی انسان بگیری یا جای کثیف و آلوده بشینی اما زگیل تناسلی تا جایی ک میدونم فقط از انسان میشه گرفت یعنی ۹۹درصد بخاطر رابطه های زیاد با آدمای مختلف و ...

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

1- از طریق استخر

2-از طریق لباس

3-از طریق قلیان :

از آنجایی که قلیان وسیله استنشاقی هستش و تماس مستقیمی با مخاط آلت تناسلی نداره، امکان انتقال زگیل تناسلی از طریق قلیان بسیار نادر هستش. اما اگر فرد مبتلا به زگیل دهانی باشه، ممکن هستش ویروس از طریق مخاط دهان به سری قلیان منتقل میشه و در صورت تماس با دهان فرد دیگر از طریق زخم یا شکاف‌های ریز پوستی وارد بدن میشه. 

4- از طریق تخت معاینه

5- از طریق دستگاه لیزر

6-دست زدن به اندام جنسی آلوده و بعد دست زدن به اندام جنسی خود

7- از طریق بوسیدن

8- از طریق رابطه دهانی

9- از طریق رابطه مقعدی

10- از طریق رابطه واژینال

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم