2777
2789

یکی بود قرار بود بره انژیو 

ولی با معجون سیر و لیمو ترش باز شده بود 

سیتی آنژیوش کاملا باز بودن عروق اصلی

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه مدت مصرف کرد؟ حتما گرفتگیش خفیف بوده

40 روز 

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

خب چه جور بدون انژیو متوجه گرفتگی شده بود؟ علایمش چی بوده؟

از حال رفته بود 

3 روز سی سی یو بود 

تو سی تی آنژیو گرفتگی رگ براشون تشخیص داده شد

قرار بود آنژیو بشن

استفاده کردن از این معجون

اسکن قلب و سی تی آنژیو که رفته بود هیچ گونه گرفتگی نداشت

از حال رفته بود 3 روز سی سی یو بود تو سی تی آنژیو گرفتگی رگ براشون تشخیص داده شدقرار بود آنژیو بشناس ...

مرسی عزیزم نمیدونید رگ اصلی بوده یا نه؟ تو سیتی انژیو نزده بوده چنتا رگ گرفته؟ چربی و کلسترول هم داشتن؟

مرسی عزیزم نمیدونید رگ اصلی بوده یا نه؟ تو سیتی انژیو نزده بوده چنتا رگ گرفته؟ چربی و کلسترول هم داش ...

نتیجه سی تی آنژیو تو بخش left anterior descending (LAD) این دوتا 

proximal portion  و mid portion  رو نرمال نزده بود بقیه نرمال بود

بله چربی خون بالا، دیابت ای وان سی رو مرز و فشار دارن

نتیجه سی تی آنژیو تو بخش left anterior descending (LAD) این دوتا proximal portion و mid portion رو ...

چه جالب پدر من هم تو پروگزیمال lad زده گرفتگی زیاد نمی دونم گرفتگی زیاد هم با این معجون درست میشه یا نه و اینکه پدر من نه دیابت داره نه کلسترول نه چربی 

چه جالب پدر من هم تو پروگزیمال lad زده گرفتگی زیاد نمی دونم گرفتگی زیاد هم با این معجون درست میشه یا ...

عزیزم امتحانش که ضرری نداره درست کنید بخورن سیر و لیموترش کاملا بی ضرر هست

بعدم اگه با آنژیو حل شدنیه زودتر اقدام کنید انشالله کار به عمل قلب باز نکشه

عزیزم امتحانش که ضرری نداره درست کنید بخورن سیر و لیموترش کاملا بی ضرر هستبعدم اگه با آنژیو حل شدنیه ...

فردا انژیو می کنن  اصلا شرایط عمل و ندارن نمی تونن 

عزیزم امتحانش که ضرری نداره درست کنید بخورن سیر و لیموترش کاملا بی ضرر هستبعدم اگه با آنژیو حل شدنیه ...

بیمار شما انژیو نشد؟ دوباره سیتی انجام دادن یعنی؟