2777
2789
بیمار شما انژیو نشد؟ دوباره سیتی انجام دادن یعنی؟

نه سیتی انجام داد مینیمال شده بود گرفتگیش گفت نیاز به آنژیو نداره

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

یعنی تو سیتی انژیو اول گرفتگی در اون نواحی که گفتین شدید بود بعد سیر و لیمو کمتر شد؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدرم انژیو تشخیصی انجام داد دکتر گفت می تونه انژیو پلاستی کنه می تونه عمل کنه که به نظرم انژیو پلاستی براشون مناسب نیست نظر من عمل هست

ما هم نمی خواهیم عمل کنه  

پدرم انژیو تشخیصی انجام داد دکتر گفت می تونه انژیو پلاستی کنه می تونه عمل کنه که به نظرم انژیو پلاست ...

عزیزم خودتون بهتر می دونید قطعا

ولی حتما از 3 تا دکتر مشاوره بگیریدفامیل جوان ما 3بار آنژیو کرد جواب نداد عرون کرونل اصلیش بود

دکتر گفت قلب باز اونقدر پشت گوش انداخت که متاسفانه سکته کرد

حتما از 3 تا دکتر برا تصمیم گیزی مشاوره بگیرید

من خودم علاوه دکتر اصلی مامانم نتایج سیتی رو  فرستادم اسنپ دکتر 2تا دکتر هم نظر بودن نظر اونارو ترجیح دادیم 

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

عزیزم خودتون بهتر می دونید قطعاولی حتما از 3 تا دکتر مشاوره بگیریدفامیل جوان ما 3بار آنژیو کرد جواب ...

نمی دونم واقعا عمل هم ریسکش بالا هست خیلی شرایط سختی هست برام 

عزیزم خودتون بهتر می دونید قطعاولی حتما از 3 تا دکتر مشاوره بگیریدفامیل جوان ما 3بار آنژیو کرد جواب ...

شرایط فامیلتون چی بود فشار خون داشت؟ سکته در جوان ها خطرناک تر هست 

شرایط فامیلتون چی بود فشار خون داشت؟ سکته در جوان ها خطرناک تر هست

قرص فشار میخورد

ولی نارسایی قلبی داشت

عروق اصلیش گرفتگی داشت

3 بار آنژیو کرده بود دکتر گفته بود آنژیو جواب نمیده بیا عمل قلب باز

او.نقدر پشت گوش انداخت یه شب تو خواب سکته کرد

همش 46 سالش بود 

قرص فشار میخوردولی نارسایی قلبی داشتعروق اصلیش گرفتگی داشت3 بار آنژیو کرده بود دکتر گفته بود آنژیو ج ...

ای بابا خدا رحمتشون کنه اره فشار خونم خیلی بده 

ای بابا خدا رحمتشون کنه اره فشار خونم خیلی بده

پدر و مادر من جفتشون فشار دارم

بابام دیابت هم داره

به خدا می میرم همیشه از استرس

کاش هیچ وقت بابا مامان ها مریض نشن

پدر و مادر من جفتشون فشار دارمبابام دیابت هم دارهبه خدا می میرم همیشه از استرسکاش هیچ وقت بابا مامان ...

اره  زتدگی برام نمونده بس که با استرس گذشت پدرم فشار نداره شکر خدا خیلی هم از لحاظ غذایی مراقبت می کردیم نمی دونم چی شد پدر منم تو ناحیه ای که شما هم گقتیت گرقتگی زیاد داره