2777
2789
عنوان

یه نفر چیزی پاشیده به در خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 35 پست
من شنیدم باید ادرار بریزی جلو در نمیدونم واقعا باطل میشه یا نه

خرافات،خرافات،بهتره با خواندن قرآن  و ۴ قل و اعتماد بخدا بعنوان بالاترین قدرت،ازش بخواهین که شر و حس حسادت اونها از بین بره تمام.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوره بقره رو بزار از تو گوشیت پخش بشه

بشین جز آخر قرآن رو سوره های کوچیک داره بخون و خودتو خانوادتو مال و خونه زندگیتو بسپر ب خدا

هییییییچی نمیشه

بهشم فکر نکن

یعنی منتظر نباش ک چیزی بشه

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁

نباید از روش رد شین

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

بچه ها همکار منم چندین باره ناخن می اندازه زیر میزم . من اولش فکر کردم اتفاقی هست شاید ناخش را میگیره پرت میشه این ور. بعد تکرار شد چندین بار شک کردم زندگی منم مدتیه داغونه یه مشکلاتی بارم پیش اومده میگم شاید از اون باشه

خدایا شکرت

خرافات،خرافات،بهتره با خواندن قرآن و ۴ قل و اعتماد بخدا بعنوان بالاترین قدرت،ازش بخواهین که شر و حس ...

دوستم تازه ازدواج کرده بود ،همش جلو در خونه شون چیز میز میریختن ،اینم میگفت همش دعوا میکردیم باشوهرم 

میگفت رفتیم پیش دعا نویس گفت اینکارو کنین ،از اون یادمه ...

خواستگار هم زیاد داشت ،چند نفر عقده کرده بودن بعد ازدواج این ،حدس میزدن کار اوناس..

وگرنه دعا وچهار قل واینارم صددرصد میخوند چون نماز خون بود خودشم..

🫡

بچه ها همکار منم چندین باره ناخن می اندازه زیر میزم . من اولش فکر کردم اتفاقی هست شاید ناخش را میگیر ...

همون دوستم میگفت  تو خونه شون ناخنم ریخته بودن زیر پتو...

میگفت اینم دعا نویس گفت ریختن برا سردی 

خدا لعنتشون کنه هرکی میره سمت طلسم وجادو که دعوا وسردی بندازه تو زندگی بقیه🤦🏻‍♀️ 

🫡

از کجا متوجه شدید؟ چه بود می پاچیدن آب بود یا روغن؟

آب بود جلو خودمون اینجوری میکردن 

بابام فوتش یه جوری بود که همه میخواستن در موردش بفهمن 

بعدم سابقشون خیلی خراب بود 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_vrpn.jpg

انرژی بد جادو جنبل اول گریبانگیر خود شخص میشه شاید الان نباشه ولی قطعا خودش یا عزیزانش میبینن

انشااله که اینطور باشه این شخصی که میگم مرد هست و خیلی تو کار جادو جنبله .جدیدا سر ارث و میراث اختلاف پیدا کردیم 

همون دوستم میگفت تو خونه شون ناخنم ریخته بودن زیر پتو...میگفت اینم دعا نویس گفت ریختن برا سردی خدا ...

من و شوهرم خیلی خیلی باهم خوبیم 20 ساله ازدواج کردیم دو تا پسر داریم . این همکارم مشکلاتی تو زندگی شخصی اش داره یعنی خیلی مشکل داره .در ظاهر خیلی باهم خوبه همش بهم محبت میکنه یه مشکلی داشته باشم همیشه تو خط اوله. و من اصلا باور نمیکردم یه هچنین کاری بکنه تااینکه تو اداره مون به من پست دادند حسودی اش را دیدم

خدایا شکرت