2821
2789
عنوان

دوره فیلمسازی و بازار کار

701 بازدید | 17 پست

من دوره فیلمنامه نویسی میرم و قراره مدرک وزارت فرهنگ و ارشاد فیلمنامه رو دریافت کنم

به نظرتون دوره کارگردانی هم شرکت کنم و مدرک وزارت فرهنگ و ارشاد کارگردانی  بگیرم  و بعد برم دوره فیلمسازی انجمن سینمای جوانان و مدرکش بگیرم

یا بلافاصله بعد از دوره کارگردانی وارد بازار کار بشم؟

یا اینکه صبر کنم بعد از دوسال برم دوره فیلمسازی انجمن سینمای جوانان 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یکساله

حالا زوده وایسا دوره هات تموم شه ی ذره خودت 

با گروه های هنری تو این زمینه فعالیت کن تا 

تجربه ات بالاتر بره

بعدا انشاالله کار خودت رو راه بنداز

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
@nicoleaziz میشه پاسخ بدی بهم؟@اپیکور

به نظر من ابتدا دوره های انجمن سینمای جوان را بگذرانید و بعد وارد بازار کار شوید.چون گذراندن آن دوره ها بسیار بسیار برای ورود به بازار کار موثر است.مساله مهم دیگر در کشور ما به داشتن پارتی(والبته پول)در تمام زمینه ها از جمله ورود به سینما و فیلمسازی مربوط می‌شود.خود من با اینکه مدرک این رشته را دارم ولی اگر پارتی نداشتم نه می‌توانستم وارد سازمان سینمایی وزارت ارشاد بشوم،نه می‌توانستم در نگارش کتابهای سینمایی همکاری کنم ونه می‌توانستم با مستند تاریخ دوبله همکاری کنم .بنابراین به شما پیشنهاد میکنم که به دنبال آشنایی با یک تهیه کننده بانفوذ و یا یک سرمایه گذار قوی هم در سینما باشید که بسیار برای موفقیت شما  موثر است.

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792