دوستان من تنبلی تخمدان دارم و۳۱ سالمه، تنها مشکلم نا منظم بودن پریوده، و گاهی سرتایم میشم گاهی هم دو تا سه ماه بعد، دو ماه هست متفورمین و ویتامین دی و ای هم مصرف میکنم، دو دوره کلومیفن و امپول هاچ ام جی مصرف کردم یک دوره هم لتروزول شبی دوتا با ۷ تا امپول hmg و با وجود سه فولیکول ۲۰ و ۱۷ و ۱۶ در ۱۲ سیکل و تزریق hcg باردار نشدم، واقعا ناامیدم میشه کمکم کنید و بهم راهکار بدید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عکس رنگی رحم دادی اصلا بچه نداری چند وقت اقدامی شوهرت اسپرموگرام داده؟
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
اقدام برای بچه اول، شوهرم نمیده ازمایش، عکس رنگی هم دکتر ننوشته
زودتر برو انجام بده بعضی دکترا خیلی پیگیری نمیکنن نمونش من چون دکترم خیلی پیگیری نکرد بخاطر یه مشکل کوچیک ۷ ماه اقدام میکردم بی اثر آخرش رفتم پیش یه دکتر دیگه همه اون کاری که باید انجام میشد رو انجام داد همون ماه بارداری شدم
اقدام برای بچه اول، شوهرم نمیده ازمایش، عکس رنگی هم دکتر ننوشته
واجبه ک بده باید بره اکثر مردا بدشون میاد ولی باید تو مجابش کنی چون داروهات قوی بوده و نشدی شاید اون مشکلی توشه من شوهرم یه کوچولو تحرکش کم بود یه چنتا ویتامین خورد الان باردارم
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن