2777
2789
عنوان

دلم گرفته اگه بچه نداشتم خودکشی میکردم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازهمین لحظه تصمیم بگیر تغییر کنی هرجوری رفتارکردن همونجور رفتار کن خوب بودن خوب باش بد بودن بد باش

اره دارم سعی مبکنم الان ده روزه خونه پدرم نفرم دارم خفه میشم از تنهایی ولی 😞

دقیقا ولی چه کنم، مثلا برای پدر و مادرم انجام ندم، کنارشون نباشم بعد با وقاحت تمام منو از خونشون ان ...

حق داری ناراحت باشی از رفتار اطرافیان

ولی هرکی رد شد یه چنگ بهت زد تو باید خودتو دور کنی ازش تا آسیب نبینی یا خدای نکرده خودتو حذف کنی؟

باید مراقب خودت باشی

نه اینکه از خودت انتقام بگیری

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
هییییچکسگشتم نبود نگرد نیست.فقط با خدا و امام زمان میشه بدون ترس رااااحت حرف بزنی

من ادم کاملا مذهبی  بودم  ولی با خدا برم خیابون، با خدا برم مهمونی نمیدونم متوجه منظورم میشین

حق داری ناراحت باشی از رفتار اطرافیانولی هرکی رد شد یه چنگ بهت زد تو باید خودتو دور کنی ازش تا آسیب ...

اره راس میگی ولی من جونمو برای خانواده ام میدم، جوری که تمام فامیل اینو میدونن ولی رفتار خانواده خودم داغونم کرده چرا باید اینجوری باشه 

کسانی که باهاشون حرف میزنی و درددل می کنی، به موقعش از ضعف هات استفاده می کنن و مشکلاتتو میزنن تو س ...

اره واقعا به این نتیجه رسیدم هیچکس دلسوز ادم، با مامانم دردل کردم همون حرفا رو با تمسخر تمام بهم گفت کنایه زد 😭😭😭

اره راس میگی ولی من جونمو برای خانواده ام میدم، جوری که تمام فامیل اینو میدونن ولی رفتار خانواده خود ...

همه جونشونو واسه خانواده می دن 

اما وقتی خانواده قدر کارتو ندونن باید فاصله بگیری حتی شده تو ذهنت تا به اینجا نرسوننت 

اخه مگه تو گناه نداری؟ که همه کار بکنی ولی قدرت دونسته نشه؟

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

ضمنا مراقب خانواده بودن و براشون جون دادن منافاتی با وقت گذاشتن برای خودت ندار

اول به حال روحی خودت برس

اول باید خودت سرپا بمونی

من ادم کاملا مذهبی بودم ولی با خدا برم خیابون، با خدا برم مهمونی نمیدونم متوجه منظورم میشین

دقیقا میفهمم چی میگی

تا وقتی خیابون و مهمونی رو برای خودت بزرگ کردی، این نیاز هست

ولی عزیز من، خدا میخواد ته ته ش، به خودش برسی.

دنیا هم محل آزمایشه هرکس یه جور. یکی با خیابون نرفتن، یکی با مریضی، یکی با مشکلات روحی ، و .....

هرکس به اندازه ظرفیتش

اینم هی به خودت یادآوری کن که نعمت های دنیا ، وسیله آزمایش هستن و آخرت باید حساب پس بدی براش. پس هرچی کمتر، راحت تر.

ضمنا مراقب خانواده بودن و براشون جون دادن منافاتی با وقت گذاشتن برای خودت نداراول به حال روحی خودت ب ...

متأسفانه همیشه اولویت بقیه بودن بعد خودم، به خودم که رسید نه جونی دارم نه حالی نه اعصابی