2777
2789
پسر من آموزشی امسال تابستون که گذشت در اوج گرما وحشتناک دزفول بود. کل دوماه دو بار اومد خونه. بهش ب ...

نامزدم چوننن فوق العاده فوبیا گرما داره خودش از قصد انداخت تو این فصل 

اره بازم هزاررر مرتبه خداروشکرررر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقااا منم همینجور ما بعد سختی بهم رسیدیم بعد چندسال دوباره دور شدیم بازم خیلی حس بدیهههه من همش گو ...

دقیقا مثل منی ولی من همش گوشیمو نگا میکنم تا زنگ بزنه 

چن سال بعد بهم رسیدین ؟

از کجاها میدونسی دوست داره؟

دقیقا مثل منی ولی من همش گوشیمو نگا میکنم تا زنگ بزنه چن سال بعد بهم رسیدین ؟از کجاها میدونسی دوست د ...

من سنم پایین بوده خیلی پایین فامیل دوره منو دید خیلی از من خوشش اومد هرکاری کرد باش هم صبت نشدم چون بدم میومد ازش با هزار تا کار و ب مامانمو خاله‌ام گفت اینو میخوام من خوشم اومد صبت مردم چون از اول قصدش جدی بود 

بعد مامانم لج کرد … بعدش خالم داییم فوت کردن نشد نامزد کنیم …خیلی سختی کشیدیم مثلا می‌شد ۸ ماه همو ندیدیم یا دوما‌هی یبار میدیدمش… و سنمونم پایین بود خلاصه بعد ۶ سال بهم رسیدیم 

ولی من عاشق مرد بودنشم عاشق اینم ۶ سال باهاشم جز اینکه دستمو بگیر و پشتم باشه  هیچ کار دیگه ایی نکرده بیشتر عاشق اینشم 

خلاصه بعد ۶ سال دوباره جداییم☹️💔

من سنم پایین بوده خیلی پایین فامیل دوره منو دید خیلی از من خوشش اومد هرکاری کرد باش هم صبت نشدم چون ...

یعنی تو این ۶سال اصلاح حرف نزدین؟؟

رل نزدین منظورمه؟

چند سالت بود؟

یعنی تو این ۶سال اصلاح حرف نزدین؟؟رل نزدین منظورمه؟چند سالت بود؟

چرا صبت میکردیم همو نمیدیدیم زیاد خانوادش میدونستن چون سنم کم بود مامانم راضی نبود نامزد کنیم مامانم خیلی اذیتم کرد منم خجالتی تو این ۶ سال مامانم تا فهمید باش صبت کردم ۸ ماه گوشیو ازم گرفت بعد ما ی شهر دیگه بودیم بخاطر شغل پدرم اینا تهران الان یک ساله ما برگشتیم تهران باز   

باورتتتت نمیشه من ۱۵ سالم بود اون۱۸

ب من میگ من بزرگت کردم 🥲😂

چرا صبت میکردیم همو نمیدیدیم زیاد خانوادش میدونستن چون سنم کم بود مامانم راضی نبود نامزد کنیم مامانم ...

اللهییی عزیزم ایشالا پایدار باشین فداتشم 

راس میگه دیگه بزرگترین کرده