2777
2789
چرا نامزدیم ولی دادن شهر دیگه میگه انگار دوماه یبار مرخصی میدن

ما نامزدیم شما اگه اقدسید بگید انتقال بده شهر شما قبول میکنن اگه بیاد شهرتون اخرهفته ها مرخصی میدن بعد چون عقدم هستی پنج شنبه تا جمعه مرخصیه

ما تهرانیم آموزشی تهران کهریزک افتاد خداروشکرررر تا الان خیلی خوب بوده ولی امروز زنگ زد اعصابمو خورد ...

خداروووشکر عزیزم ن دیگه اونجا زیاد اذیتشون می‌کنند تونم دلداریش بده سخت نگیر 

سرباز کجاست منظورم ارتش یا زندان؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه سرباز زندان نیست. نیرو انتظامی؟ گوشی که داره ازشون بپرسید. معنولا مرخصی همه سربارها مثل هم نیستبس ...

سراز زندانه

گوشی ندادن از تلفن اونجا زنگ میزنه

میگه سربازایی که قبل این اونجا بودن گفتن دو ماه یبار مرخصی میدن این اخهه میشههه

اها اونارو آسون میگیرن که نیرو انتظامی بنظرم سخت میگیره ای بابا دلم گرفته

منم خیلی دلم گرفته 

مخصوصا شنبه صبح که رفت سربازی اخه جمعه اومد مرخصی شنبه صب رفت عصر زنگ زد گفت با اسنپ رفتم نرسیده بهم گفتن سرباز پیاده سو پیاده برو گفت رفتم فهمیدم ته پادگان پدافند غیرفعال بوده موشک اسرائیل خورده بوده اونجا 

و کلی استرس دارم همش میگم خداکنه تموم بشه امروزم زنگ زد گفتم جون من تا فهمیدی ایران پاسخ داد تو فرار کن 🥲

منم خیلی دلم گرفته مخصوصا شنبه صبح که رفت سربازی اخه جمعه اومد مرخصی شنبه صب رفت عصر زنگ زد گفت با ا ...

یا ابلفز ترسوندن منو 

منم اینطوری میگفتم 

عزیز دلم ناراحت نباششش ایشالل ک طوری نمیشه منم خیلی نگرانم 

میخام یه زنگ بزنم یه کاری دارم میبینم نیست که گوشی نداره ک 

اه خیلی بده 

ما تهرانیم آموزشی تهران کهریزک افتاد خداروشکرررر تا الان خیلی خوب بوده ولی امروز زنگ زد اعصابمو خورد ...

پسر من آموزشی امسال تابستون که گذشت در اوج گرما وحشتناک دزفول بود.  کل دوماه دو بار اومد خونه. بهش بگو خیلی شانس داری جمعه ها میای  مرخصی. کلا

سربازی تحمل بالا میخواد.

یا ابلفز ترسوندن منو منم اینطوری میگفتم عزیز دلم ناراحت نباششش ایشالل ک طوری نمیشه منم خیلی نگرانم م ...

دقیقااا منم همینجور ما بعد سختی بهم رسیدیم بعد چندسال دوباره دور شدیم بازم خیلی حس بدیهههه من همش گوشی دستمه دیشب زنگ زد متوجه نشدم تا صب اعصابم خورد بود ک چرا نفهمیدم