2777
2789

عمم سربازه یا ننم🤭😂

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عمم سربازه یا ننم🤭😂

😂😂

مسلط باش اینحا بچه مدرسه ای که آقاییشون سربازه زیاد هس

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

😂😂مسلط باش اینحا بچه مدرسه ای که آقاییشون سربازه زیاد هس

راس میگی ها 

یکم اعصابم خورد شده ببخشید 

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

راس میگی ها یکم اعصابم خورد شده ببخشید

تولدت هم مبارک  انشالله سال دیگه تولدت خونه خودت باشی دوتایی تولد بگیرین

الان تاپیکت رو دیدم. 😍

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

عهه آموزشی کجا افتاده؟برا من آموزشی تموم کرده نامزدم الان خود خدمته میخام ببینم کی میاد مرخصیی

عقد نیستین مگه ؟ اگه متاهل باشه که خیلی آسون میگیرن فقط بعضی شبا در هفته باید نگهبانی بدن برای شوهرم اینطوری بود

تولدت هم مبارک انشالله سال دیگه تولدت خونه خودت باشی دوتایی تولد بگیرینالان تاپیکت رو دیدم. 😍

ممنونم فدات شم غم نبینی

انشالله مشکلات خودت هم زود زود حل بشه 🤭♥️🩷

عقد نیستین مگه ؟ اگه متاهل باشه که خیلی آسون میگیرن فقط بعضی شبا در هفته باید نگهبانی بدن برای شوهرم ...

چرا نامزدیم 

ولی دادن شهر دیگه 

میگه انگار دوماه یبار مرخصی میدن 

عهه آموزشی کجا افتاده؟برا من آموزشی تموم کرده نامزدم الان خود خدمته میخام ببینم کی میاد مرخصیی

ما تهرانیم آموزشی تهران کهریزک افتاد خداروشکرررر تا الان خیلی خوب بوده ولی امروز زنگ زد اعصابمو خورد کرد بهم گفت برام دعا کن بگذره گفتم تو ک گفتی خوبه کفت نه دارم کلافه میشم ….. 

روزی چندبار زنگ میزنه جمعه ها هم میاد مرخصی خداروشکر 

و اینکه گفته بهمون روزی چندتا سوال میده اگه حفظ کنم پنج شنبه هاهم میام مرخصی 😍🧿

سرباز زندانه؟میخام بدونم کی میاد مرخصیی

نه سرباز زندان نیست. 

نیرو انتظامی؟ 

گوشی که داره ازشون بپرسید. 

معنولا مرخصی همه سربارها مثل هم نیست

بسته اون ارگانی داره که افتاده. 

مثلا سپاه با نیرو انتظامیه يا ارتش. 

معمولا به بعضی  یک ماهی بعضی دوماهی یه بار مرخصی می‌دهند.  بسته به  ما فوقشون داره.  خودش دقیفا میدونه کی مرخصی می‌دهند.

کمی انتظاره سخته ولی میگذره.پسرم پادگان سپاه