من تو ی شهر کوچیکم خیلی هازو میشناسم طرفم تو ی شهر همین نزدیکیاس ی بار از دور منو دیده بعد چن ماه دوستی میگه همو درس ببینیم و اینا من میترسم کسی ببینه و اینا تا حالام قرار نزاشتم با کسی هزار بارم بهش گفتم میگ بعد این مدت نباید ی بار باهم بریم بیرون چی بش بگم چیکار کنم اصن کار درست چیه؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
جایی ک ب من گفته بریم ی جای تفریحیه دور از شهر ولی خوب معمولا فقط اخر هفته شلوغه بعدم من تنهایی تا ح ...
یبار تجربه کن اسنپ بگیر تا اونجا از اونجام اسنپ برگشت بزن دیت اولل حواست باشه بیش تر از ۴ ساعت نشه زود برگردی خونه میفهمی چی میگم؟ قبلش به یکی که مورد اعتمادته بگو داری میری اونجا
من ک نمیتونم بش بگم پاشو بیا خاستگاریم ولی خوب من ازش پرسیدم میگفت ک قصدم برا دوستی نیستو من قصدم جد ...
بنظرم الکی میگه
کی گفته نمیتونی بگی بیا خواستگاری؟بگو میدونم که سخته درک میکنم ولی منم با توجه به شرایط خانواده توان ادامه ی آشنایی به این شکل رو ندارم من فقط با کسی که رسما خواستگاری کنه اجازه ی رفت و آمد دارم