2777
2789
عنوان

اونایی ک تو رابطن بیان

112 بازدید | 23 پست

من تو ی شهر کوچیکم خیلی هازو میشناسم طرفم تو ی شهر همین نزدیکیاس ی بار از دور منو دیده بعد چن ماه دوستی میگه همو درس ببینیم و اینا  من میترسم کسی ببینه و اینا تا حالام قرار نزاشتم با کسی  هزار بارم بهش گفتم میگ بعد این مدت نباید ی بار باهم بریم بیرون چی بش بگم چیکار کنم اصن کار درست چیه؟ 

یبار برو ببینش خارج از محلتون دور باشع اونجا قرار بزارید ولی اون روز حتما بهش بگو که من شرایطم اینجو ...

اون جایی که انتخاب میکنی حتما مکان عمومی باشه و خودت انتخاب کنی ادم دورو برتون زیاد باشه کلا غربیه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون جایی که انتخاب میکنی حتما مکان عمومی باشه و خودت انتخاب کنی ادم دورو برتون زیاد باشه کلا غربیه

جایی ک ب من گفته بریم ی جای تفریحیه دور از شهر ولی خوب معمولا فقط اخر هفته شلوغه بعدم من تنهایی تا حالا انقد دور نزفتم میترسم

چون همون اول مشخص میشه چقدر میخوادت و دل نبسته راحت خدافظی میکنی

چن ماهه اصرار میکنه منم هی میپیچونم ولی الان دیگ هرروز میگ …اومد محل کارم ولی خوب مث ی غریبه ک کسی نفهمه و اینا الانم هی میگ میخوام ببینمت

جایی ک ب من گفته بریم ی جای تفریحیه دور از شهر ولی خوب معمولا فقط اخر هفته شلوغه بعدم من تنهایی تا ح ...

یبار تجربه کن اسنپ بگیر تا اونجا از اونجام اسنپ برگشت بزن دیت اولل حواست باشه بیش تر از ۴ ساعت نشه زود برگردی خونه میفهمی چی میگم؟ قبلش به یکی که مورد اعتمادته بگو داری میری اونجا

والا من تجربه ندارم بنظرم اگر واقعا قصد ازدواج داره چه لزومی داره اینطوری آشنا بشه خب بیاد خواستگاری

من ک نمیتونم بش بگم پاشو بیا خاستگاریم ولی خوب من ازش پرسیدم میگفت ک قصدم برا دوستی نیستو من قصدم جدیه و اینا و الان شرایط ازدواجو نداره 🤷🏻‍♀️

یبار تجربه کن اسنپ بگیر تا اونجا از اونجام اسنپ برگشت بزن دیت اولل حواست باشه بیش تر از ۴ ساعت نشه ز ...

چخبره ۴ساعت🤣نهایت ی ساعت بعدشم اونجا میترسم خلوت باشه دوس دارم کافه ای جایی همو ببینیم ک اونم میترسم از اشنا و ابرو ی خانوادگی

من ک نمیتونم بش بگم پاشو بیا خاستگاریم ولی خوب من ازش پرسیدم میگفت ک قصدم برا دوستی نیستو من قصدم جد ...

بنظرم الکی میگه

کی گفته نمیتونی بگی بیا خواستگاری؟بگو میدونم که سخته درک میکنم ولی منم با توجه به شرایط خانواده توان ادامه ی آشنایی به این شکل رو ندارم من فقط با کسی که رسما خواستگاری کنه اجازه ی رفت و آمد دارم

دیگه اگر بخوادت سریعا اقدام میکنه شک نکن