من تو ی شهر کوچیکم خیلی هازو میشناسم طرفم تو ی شهر همین نزدیکیاس ی بار از دور منو دیده بعد چن ماه دوستی میگه همو درس ببینیم و اینا من میترسم کسی ببینه و اینا تا حالام قرار نزاشتم با کسی هزار بارم بهش گفتم میگ بعد این مدت نباید ی بار باهم بریم بیرون چی بش بگم چیکار کنم اصن کار درست چیه؟
بنظرم الکی میگهکی گفته نمیتونی بگی بیا خواستگاری؟بگو میدونم که سخته درک میکنم ولی منم با توجه به شرا ...
دقیقا عزیزم من تا حالا با هیچ پسری قرار نرفتم هر چی هم بوده یا خاستگار بوده یا پیشنهاد ۲۰سالمه منم دوس دارم بیشتر بشناسمش ولی خو دوس ندارم قرار بزارم باهاش برم بگردم رک بهش بگم ینی؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آره عزیزم نگران چی هستی؟ خیلیم دلش بخواد دختر چارچوب دار و خانواده دار بگیره خیلی راحت حرفتو بزن اگر ...
مرسی از راهنماییت عزیزدلم الان فردا بهم گفت بگم ک من نمیتونم هر کسی ی چارچوبایی داره تو ام ک منو از نزدیک دیدی اگ قرار باشه بیشتر اشنا بشیم ترجیح میدم خانواده هامونم در جریان باشن …دیگ چی بگم