2777
2789

سلام من ۱۰ ساله ازدواج کردم و تا حالا همیشه حرمت شوهرم و خانواده شو نگه داشتم ولی الان یک شرایطی پیش اومده که من خیلی اذیت میشم. قضیه ازین قراره که برادر شوهر کوچیکه ی من که مجرده واحد بغلی ما ساکن شده توی این یک ماه من واقعا زندگیم مختل شده . یه موردشو بخوام مثال بزنم روز پنجشنبه بود . 

من از اول هفته به دخترم قول دادم پنجشنبه که تعطیل هست ببرمش سینما بلیت رو رزرو کردم عصر که شد شوهرم اومد خونه گفت خواهرم زنگ زده دارم میام خونتون از خانمت کتاب قرض بگیرم از سرزده اومدنش خیلی ناراحت شدم اما چیزی نگفتم . خواهر شوهر اومد و نرفت وبلیت ما سوخت شد . برادر شوهرم اومد خونه ش زنگ زد به بقیه اعضای خانواده اونام اومدن یک ساعت ازشون پذیرایی کرد بعد گفت قرار دارم می خوام برم یعنی قیافه من اون جا دیدنی بود . منم تعارف کردم که خوب بیاید واحد ما . اومدن خونه ما نیم ساعت بعد برادر شوهرم گفت قرارم کنسل شده این دفعه خانما و بچه ها خونه ما موندن آقایون رفتن اون ور 

طرز بیان شما ویترین شعور شماست لطفا در انتخاب واژه ها دقت کنید 🌹🌸🌻🌼🌷

خب باید سر عقل بیای که توی رودربایسی قرار نگیری مهمون دعوت کنی

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

بچه های خواهر شوهرم زندگیمو به گند کشیدن کف اتاق بچم کلا خمیر چسبیده بود 

کوچیکه دائم جیغ میزد دقیقه ای یک بار بین واحدا جابجا میشدن با پای برهنه میرفتن در خونه ها رو باز میذاشتن سر و صدا ی همه بیرون میرفت پایه میزمو شکستن حسابی عصبیم کردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب باید سر عقل بیای که توی رودربایسی قرار نگیری مهمون دعوت کنی

با دقت بخون سر زده اومدن

خب همین رودرواسی مشکل ایجاد میکنه ، میتونستی به خواهرشوهرت زنگ بزنی بگی عزیزم ما چون بلیط رزرو داریم میریم سینما سر راه هم کتابی که خواستی رو میارم برات ! 

با دقت بخون سر زده اومدن

سرزده؟!

تو نوشتی خونه برادرشوهرم بودن بعد گفتم خب بیاید واحد ما!

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

تنها بچه ایکه صداش در نیومد کوچکترین اذیتی نکرد دختر من بود آخر شب از این حجم بیشعوری خون شوهرم به جوش اومد برگشت خونه . اینا که میگم خلاصه هستا بیش از ۵۰ بار من در خونه رو بستم دوباره زنگ زدن هر ساعتم من باید یه چیز برای پذیرایی میبردم

سرزده؟!تو نوشتی خونه برادرشوهرم بودن بعد گفتم خب بیاید واحد ما!

برادر شوهرم مهمون دعوت کرد بعد یک ساعت گفت من قرار دارم میخوام برم . همه داشتن منو نگاه می کردن

برادر شوهرم مهمون دعوت کرد بعد یک ساعت گفت من قرار دارم میخوام برم . همه داشتن منو نگاه می کردن

خب این کجاش سر زده س

دعوتشون کردی دیگه

باید خودتو میزدی به اون راه

میگفتی خونه مامانم دعوتم یا میخوام برم خریدی چیزی

خب این کجاش سر زده سدعوتشون کردی دیگهباید خودتو میزدی به اون راهمیگفتی خونه مامانم دعوتم یا میخوام ب ...

می‌دونستن مامانم سفر هست بارونم مثل سیل میومد نشستن سر جاشون نکبتا

می‌دونستن مامانم سفر هست بارونم مثل سیل میومد نشستن سر جاشون نکبتا

چقدر بی وظیفه بودن 

خب همین رودرواسی مشکل ایجاد میکنه ، میتونستی به خواهرشوهرت زنگ بزنی بگی عزیزم ما چون بلیط رزرو داریم ...

به نظرت فرصت کردم ؟ اول که اصلا منو آدم حساب نکرد بهم زنگ بزنه ۵ دقیقه بعدش پشت در خونه م بود

آخر شبش شوهرم عصبانی بود از سر و صدای زیادشون جلو در و همسایه آمد خونه سر بچه زبون بسه من خالی کرد یعنی قلبم هزار تکه شد وقتی بچه م با مظلومیت بی صدا رفت خوابید . منم تا تونستم به شوهرم اعتراض کردم . از بیشعوری همشون حالم به هم خورد