2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سال ۱۴۰۳  آزمون آموزش وپرورش 

اجازه داد رشته حسابداری  واسه  کیفیت بخشی آزمون بده

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘

منافع فاقد کنترل برای شرکت فرعی که اصلی خریده تو صورت وضعیت مالی چه جوری نمایش میدن خورده شرکتو نمی‌گم منافع فاقد کنترلش و میگم 

💝حسین پناه و امیدم 💝🍬👀🙈💪💃💫🌟☘️🍬🤲🤲💅🤦🤷🙋🙇🙎🌱🌈🍊🍬🏕️🧳🔗📒🏷️🏷️🧿🔐🧡🧐

فقط تو بانک ک شرکت میتونیم کار کنیم؟ کجاها میشه کارکرد بصورت رسمی؟

بانک 

تامین اجتماعی

اداره دارایی

نیروهای مسلح

انواع و اقسام ادارات دولتی 

بیمارستان 

نهادهای بورسی 

شرکت‌های خصوصی

و …. 

منافع فاقد کنترل برای شرکت فرعی که اصلی خریده تو صورت وضعیت مالی چه جوری نمایش میدن خورده شرکتو نمی‌ ...

توی صورت وضعیت تلفیقی 

یه عالمه محاسبه هم داره 

ایشالله که نصفه شبی نمیخوای براتون تلفیق حل کنم؟

بانک تامین اجتماعیاداره دارایینیروهای مسلحانواع و اقسام ادارات دولتی بیمارستان نهادهای بورسی شرکت‌ها ...

هر ساله آزمون برگزار میشه؟ حداقل چ مدرکی باید داشته باشیم

و اینکه اگر بخواهیم تو بانک یا حالا ارگان دولتی آزمون بدیم باید مدرک خاصی داشته باشیم؟ سابقه باید داشته باشیم؟ 

هر ساله آزمون برگزار میشه؟ حداقل چ مدرکی باید داشته باشیمو اینکه اگر بخواهیم تو بانک یا حالا ارگان د ...

آزمون استخدامی معمولا سالانه هست حتی سالی چند تا مثلا بانک جدا پتروشیمی جدا سازمان آب جدا و …. 

حداقل لیسانس که میخواد معمولا سابقه برای آزمون نمیخوان 

ولی جزییات هر آزمون و شرایط قبل از هر ازمون اعلام میشه 

از نظر درامد و اینده ی تضمینی کدوم از گرایش حسابداری بهتره؟ و اینکه چه موقعی میتونیم مدیر مالی یا حس ...

همه گرایش های حسابداری به شرط تخصص توان بازدهی خوبی دارن و بسته به علاقه شماست 

مباحث صنعتی و مالیاتی شاید زودتر به بار بشینه 

برای مدیر مالی شدن باید علاوه بر تسلط ۸۰ درصدی روی امور توان ارزیابی و تجزیه و تحلیل ارایه گزارش و ارتباطات لازم داشته باشید هرچی در این مباحث قویتر باشید زودتر پروسه اش انجام میشه 

حسابرسی  فیلد جداگانه هست بدون سابقه حسابرسی قطعا مدیر حسابرسی جایی هم نمیشید 

از نظر پرستیژ اجتماعی همشون ابهت اجتماعی خوبی دارن در عموم ولی توی حرفه بالاترین رتبه مربوط به حسابداران رسمی هست و همه مدیر مالی هم باید کنار این دوستان خودشون جمع کنن