2777
2789
عنوان

آبروی شوهرمو بردم

521 بازدید | 31 پست

دیه پدرم بهم رسیدوطلاهامو. فروختم وپول گذاشتم روش که خونه بخرم 

رفتیم بنگاه وداشتیم یه خونه رو معامله میکردیم

و چون من به تنهایی پول دادم وشوهرم هیچ.کمکی نکرد پس تصمیم گرفتم 6دنگ گفتم به نام خودم باشه

اونجا فروشنده خونه که اتفاقا از اشناها هم بود گفت که ما یه مقدار پولو میگیریم وسند خونه رو انتقال میدیم بنام خانم فلانی(من) ویک سال توش رهن میشینیم وسال دیگه  که موعد قرار داد شد بلند میشیم وباقی پولمونو میگیریم

شوهر عمه م هم اونجا حضور داشت، وچون فروشنده اشنا ورفیقش بود ومیخواست بهش احترام بذاره گفت نه شما خودتون صاحب خونه اید وتا هروقت خواستید میتونید بمونید و اینا فقط کاغذ بازیه وفلان

منم اومدم خودی نشون بدم(ولی در عوض گند زدم اونم چه گــندی) 

گفتم اقای فلانی(فروشنده) درسته سند به نام من میخوره، اما شما باز هم صاحب خونه اید

شوهرم کنارم بود

ناراحت شد

اومدیم خونه

گفت چرا نگفتی سند بنام مامیخوره، که به اقاهه گفتی بنام من میخوره

منو کوچیک کردی

وباید به من اقتدار میدادی وفلان 

من خیلی گند زدم

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت الکی شلوغش کردهوقتی به اسم یه نفر هست چرا باید بگی ما

شوهرم میگه جلو مردم

الکی هم که شده میگفتی ما

بنظرتون من حرف بدی زدم

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ولش کن بابا شوهرت از این ناراحته که چرا به اسم اون نشده

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

شوهرم میگه جلو مردمالکی هم که شده میگفتی مابنظرتون من حرف بدی زدم

نه عزیزم حرف بدی نزدی

شوهرت ناراحت سرش بی کلاه مونده

و چیزی به اسمش نزدی دنبال بهانه اس واسه

خالی کردن خودش

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

از شوهرت عذرخواهی کن ولی بزرگش هم نکن ، بگو منظوری نداشتم عزیزم اگه اینجوری فکر کردی ببخشید 

و دیگه در مورد این موضوع حرف نزن باهاش 

داره قشقرق راه میندازه خونه را از چنگت در بیاره 

مردا همینن زورش اومده

شوهرت ناراحته که دو دونگ رو بنامش نمیکنی این حرفو زده وگرنه اگر با پول خودته باید از خداشم باشه اصلا ...

حرف بدی به اونآقا نزدم که، نه؟