2777
2789
عنوان

آبروی شوهرمو بردم

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 31 پست
از شوهرت عذرخواهی کن ولی بزرگش هم نکن ، بگو منظوری نداشتم عزیزم اگه اینجوری فکر کردی ببخشید و دیگه د ...

اتفاقا گفت یکی دنگ، دو دنگ بنامم بزن

گفتم همینم مال هردومونه

مال من وتو نداره

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
از شوهرت عذرخواهی کن ولی بزرگش هم نکن ، بگو منظوری نداشتم عزیزم اگه اینجوری فکر کردی ببخشید و دیگه د ...

اتفاقا گفت یکی دنگ، دو دنگ بنامم بزن

گفتم همینم مال هردومونه

مال من وتو نداره

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم خانما

حالا که اینجا حضور دارید از کسایی که اطلاعات دارن میپرسم

ما امشب قولنامه کردیم وهمه پولو به حساب فروشنده واریزکردم کامل

کی این سند بنام من میخوره؟؟ 

اقاهه گفت خودم میرم کارای شهرداریشو انجام میدم

هرگز به نام شوهرت یک دونگ هم نکن اونجوری همیشه یه اهرم برای اذیت کردنت داره الانم فقط زورش گرفته خون ...

دقیقا، الان دیگه میدونه زنش رو نمیتونه تحت فشار بزاره چون زن تا موقعی که وابستگی مالی داره تحت سلطه مرده

هرگز به نام شوهرت یک دونگ هم نکن اونجوری همیشه یه اهرم برای اذیت کردنت داره الانم فقط زورش گرفته خون ...

انقــــــــــــدر اذیتم کرد خواهر

که این در مقابلش هیچه

این خونه رو خدا بهم داد تا در دهن خودش وخانواده ش ببندم

انقــــــــــــدر اذیتم کرد خواهرکه این در مقابلش هیچهاین خونه رو خدا بهم داد تا در دهن خودش وخانواد ...

پس خداروشکر گولت نزد همش یا قسمتیشو بزنی به نامش🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

اتفاقا گفت یکی دنگ، دو دنگ بنامم بزنگفتم همینم مال هردومونهمال من وتو نداره

خو همون واسه همین دماغش باد کرده 

محل نده ولی خودتم نگیر 

غذات را به موقع بپز و مثل همیشه باش آتو دستش نده 

حرف بدی به اونآقا نزدم که، نه؟

شما حرف بدی نزدی اون خونه مال شماست هیچی هم به نام همسرت نزن ایشون که امتحانش رو خیلی وقته پس داده وقتی که اموالشو به نام این واون میزدکه نکنه شما مهرت رو بگیری حتی به فکر دخترشم نبود.ان شاالله خونه هم مبارکت باشه وحسابی پراز رزق وروزی وبرکت باشه.خیلی برات خوشحال شدم فقط مراقب باش همه مدارک کامل باشه 

شما حرف بدی نزدی اون خونه مال شماست هیچی هم به نام همسرت نزن ایشون که امتحانش رو خیلی وقته پس داده و ...

شما مگه منومیشناسی؟ 

ممنونم خواهرگلم

آره عزیزم بعضی وقتا تاپیکاتو دنبال میکنم خوشم میاد که سر سختی ومقاوم ان شاالله توی همه مراحل زندگیت ...

واقعا بنظرت من سرسختم؟ 

آخه همه اینو بهم میگن

اما خودم حس میکنم خیــــــــــــــــلی ضعیفم

چطور وبر چه اساسی میگی من سرسختم آجی؟؟؟ 

واقعا بنظرت من سرسختم؟ آخه همه اینو بهم میگناما خودم حس میکنم خیــــــــــــــــلی ضعیفمچطور وبر چه ...

اینکه با همه جور مشکل زندگیت داری میجنگی وزور رو تحمل نمیکنی ودنبال یه راهی برای پیشرفت هستی واین خیلی خوبه.درضمن درمورد خانواده همسرت هم من کامل حق روبه شما میدم چون منم از طرف خانواده همسرم خیلی اذیت شدم وکامل درکتون میکنم که باهاشون کامل قطع رابطه کنید

اینکه با همه جور مشکل زندگیت داری میجنگی وزور رو تحمل نمیکنی ودنبال یه راهی برای پیشرفت هستی واین خی ...

از وقتی باهاشون قطع رابطه م، اعصابم اروم تر شده

ممنونم که امشب تو تاپیکم شرکت کردی وبهم روحیه دادی