2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آهاااا پس درست حدس زدم ب باباش رفته😊 خب مادر گرامی چاپلوسیو مجبوری یاد بگیری چون بچتو تو باید ترب ...

نمیتونم ک بدبختی همینجاس 

سارا حالا ک داری مشورت میدی 

بگو بچه ها چرا دروغ میگن 

اگه ترس از تنبیه شدنه من از پارسال اصن بش سخت نمیگیرم  ولی دورادور میشنوم عاقا ساندویچ زنگ تفریحشو میندازه دور 

در صورتی ک ساندویچ دقیقا صبق سلیقه و نظر خودش درست شده یا این جور موارد

نمیتونم ک بدبختی همینجاس  سارا حالا ک داری مشورت میدی  بگو بچه ها چرا دروغ میگن  ا ...

ی مقاله درباره این دارم

علتش خعلییییی زیاده

میخوای واست تو تل بفرستم

کاش آقایون چادر پوش سایت حامله بشن،بعد طبیعی زایمان کنن😑
حالا ی چیزی مامانای عزیز اگ بچه هاتون شماره هنگام انجام رابطه جنسی ببینن شما چ عکس العملی نشون میدی ...

ایندفعه نباید کتک زد، باید ذهنش رو منحرف کرد من و بابا داشتیم کشتی میگرفتیم، 😂😂😂😂

خب ببین باید برگردیم به روش من،  بهترین روش با یه بار جواب میده، گزینه کتک رو بزار رو میز  ...

اگه به شوخی هم دارین هی تکرار میکنین حرفاتون لطفا بسه دیگه اصلا خنده دار نیست زدن بچه ها و شکنجه دادنشون و بگین ادم میشن لطفا دیگه این شوخیه بد رو نگین

من مجردم و دانشجو، درسا هم اسم بچه ایندمه 

جدا یه لحظه اشک تو چشام جمع شد.... میخواستم بیام منفجرت کنم.

ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز