2777
2789
نه تسلیم تو کار من نی وقتی حرف میزنم اسمون بیاد زمین رو حرفمم  ب تبلتش وابسته اس ب یسری کارتون ...

خب ببین باید برگردیم به روش من،  بهترین روش با یه بار جواب میده، گزینه کتک رو بزار رو میز 

اصلا اول تهدید کن، بگو "همه گزینه ها از جمله گزینه کتک زدن روی میزه"

زود آدم میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه تسلیم تو کار من نی وقتی حرف میزنم اسمون بیاد زمین رو حرفمم  ب تبلتش وابسته اس ب یسری کارتون ...

پاسخ مثبت بهش دادی؟

ب اصلاح خودمون باج بده بهش.

البته ن همیشه. چون بچت در برابر محرومیت واکنشی نداره بهش میتونی باج بدی.

ولی باید قبلش بهش توضیح بدی ک چرا دارم برات فلان چیزو میخرم یا میکنم

کاش آقایون چادر پوش سایت حامله بشن،بعد طبیعی زایمان کنن😑
خب ببین باید برگردیم به روش من،  بهترین روش با یه بار جواب میده، گزینه کتک رو بزار رو میز  ...

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅حالا با چی بزنم بیشتر درد داشته باشه 

میترسم بعد ی مدته بگه 

هه هه اصنم درد نداش

بچه ها من دانشجوی روانشناسی ام و تو حیطه کودک مطالعه میکنم

اینو میگم ک نگین سارا این حرفارو از کجاش در میارع😊

غذا نده بهش، آدم میشه

چقدر خشنی. الهی شوهر نکنی بهتره. والاااااا.  

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
پاسخ مثبت بهش دادی؟ ب اصلاح خودمون باج بده بهش. البته ن همیشه. چون بچت در برابر محرومیت واکنشی ندا ...

وای تشویق براش معجزه میکنه ینی یذره ازش تعریف کنی مث موم میاد دستت 

ولی بدبختی اینجاس من زیاد با زبون ریختن میونه خوبی ندارم 

کلا ذاتم اینجوریه 

چاپلوسی نمیتونم کنم 

آخ اگه بلد بووودم چیییی میشد 

چون باباشم مث خودشه تا یذره هندونه میذاری زیر بغلش دنیا گل و بلبل میشه

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅حالا با چی بزنم بیشتر درد داشته باشه  میترسم بعد ی مدته بگه  هه هه ...

اولش سیلی، بعدش کمربند، بعدش شیلنگ، بعدش قاشق داغ کن، بعدش سگک کمر، بعدش به درخت آویزون کن، اگر اینا جواب نداد، سرتهش کن از چاه دسشویی،  همون اولش تسلیم فرمانت میشه،  حتی مورد داشتیم پای مامانش رو هم میبوسه، ولی خب برای بچه های خاله من همون سیلی و کمربند جواب میده و مراحل بعدی لازم نیست، شما احتمالا تا مرحله چاه باید جلو بری

وای تشویق براش معجزه میکنه ینی یذره ازش تعریف کنی مث موم میاد دستت  ولی بدبختی اینجاس من زیاد ...

آهاااا

پس درست حدس زدم

ب باباش رفته😊 خب مادر گرامی چاپلوسیو مجبوری یاد بگیری چون بچتو تو باید تربیت کنی ن زن همسایه

عه جدی  پ ب مشکل خوردیم بیایم مشورت مفتکی بگیریم

بیا عزیزم😊 اگ کاری بتونم برات انجام میدم

اگ هم نتونم پرس و جو میکنم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز