2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایندفعه نباید کتک زد، باید ذهنش رو منحرف کرد من و بابا داشتیم کشتی میگرفتیم، 😂😂😂😂

ن باید بهش توضیح داد

ولی قبلش خودتونو با ملحفه بپوشونین

و بهش بگین ک عزیزم منو بابا همو دوست داریم

و اصلا تو تختخواب دعوا نمیگیریم

اینجا ما همو بوس میکنیم بغل میکنیم

ناز میکنیم

کاش آقایون چادر پوش سایت حامله بشن،بعد طبیعی زایمان کنن😑
ن باید بهش توضیح داد ولی قبلش خودتونو با ملحفه بپوشونین و بهش بگین ک عزیزم منو بابا همو دوست داریم ...

این روش فاجعه است، ینی چی اخه؟؟  اونوقت فکر میکنه هر کی رو دوست داره باید اینطوری بکنه باهاش

بهترين کار اين هست که علاوه بر اين که گفتيم مثلاً پرت کردن ليوان کار بدي هست (هيچ‌وقت نگيد تو بچه بدي هستي بگيد کار بدي انجام دادي) بهش بگين بايد ليوان را بذاري روي ميز. يعني درستش را حتماً بهش بگيد. يا مثلاً وقتي جيغ ميزنه بگين من از جيغ زدنت ناراحت شدم بايد حرفي داري با لبخند يا مثلاً شعر يا ادا بازي (يک کاري که خوشش هم بياد و فکر کنه دارين باهاش بازي مي‌کنيد و کار خوبي هم باشه) بهم بگي. کلاً تنبيه منسوخ شده و شما بايد با محبت و همکاري اهدافتون را پيش ببريد وگرنه بچه نهايت تا يک سن خاص ازتون حرف شنوي داره ولي به محض اينکه زورش برسه ديگه هيچ اهميتي براي حرفهاتون قائل نميشه.

من از همین تریبون اعلام میکنم با عرض پوزش دوبار زدمش یه بار که لج کرده بود میخواستم مای بیبیش کنم میگفت ولم کن لخت برم رو زمین بازی کنم منم یکی زدم رو پاش که قرمز شد بچم گریه کرد بیست ثانیه منم تا  یک ساعت بعدش داشتم گریه میکردم از عذاب وجدان همسر محترم هم که انگار تئاتره دلشو گرفته بود از گریهای من پسرمم شک زده شده بود همینجور نگاه میکرد چی شده 

دوروز پیش هم موبایلو با شارژر و پریز از برق دراورده بود ( پریز برقا خونمون پایینه ) تازه رفته بود سراغ سیمها یه سکته زدم کلا پاهام تا یک ساعت شل شده بود از دیدن این صحنه یکی یواش زدم پشت پوشکش درد که نداشت اصلا اما توقع نداشت بزنمش شروع کردگوله گوله اشک ریختن سریع بغلش کردم بوسش کردم گفتم مامان مگه نگفتم دست نزن بعد رفتم تو اشپزخونه شوهرمم پریز رو درست کرد اومدم بیرون دیدم باز داره به شارژر ور میره کلا کار خودشو میکنه 

به شیوه خودت زندگی کن ، اینجا حتی پشت سر خدا هم حرف میزنن😘😘
من با پسرم سر و.سنگین میشم تا بیاد علتش رو بپرسه من براش میگم از چی ناراحتم یا اگه دیگه خیلی شیطونی ...

خوبه روشت ولی تو خودت براش توضیح بده چرا نارلحتی نذار اون بیاد بپرسه مامان چیشده

واس چی

اولش فکر کردم واقعا بچه داری. خب دلم سوخت براش  

ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت
این روش فاجعه است، ینی چی اخه؟؟  اونوقت فکر میکنه هر کی رو دوست داره باید اینطوری بکنه باهاش

ن فاجعه اینه ک بچت اطلاعات غلط از دوستاش بگیره یا تو نت پیدا کنه

بهش بگو ناز دادن و بوسیدن رو فقط زن و شوهر ها میتوتن انجام بدن

خوبه روشت ولی تو خودت براش توضیح بده چرا نارلحتی نذار اون بیاد بپرسه مامان چیشده

بعد منظورم تو جمع و مهمونی بود جلو کسی تذکرم بهش نمیدم اخه بیشتر بیرون که میریم شیطونی میکنه اخه خونه تنهاست 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز