2777
2789
عنوان

اختلاف سنی ده سال

636 بازدید | 26 پست

من یکی رو دوست دارم ولی ده سال اختلاف داریم اون متولد ۷۵ من ۸۵ قصدشم جدیه فعلا بخاطر اینکه میگه اول برو دانشگاه درستو تموم کن بعد با خیال راحت دیگه ازدواج کنیم (خودش ارشد داره)گفته اگه میخای به مامانتم بگو من مشکلی ندارم ولی اگه بگم مامانم خیلی گیره هی میگه پس کی میاد از اون ور هم داداشم گفته اگه میخای بری دانشگاه نباید نامزد هم کنی تا بعد دانشگاهت . آیا بنظرتون تا ۳ ۴ سال دیگه این اختلاف سنی باعث مشکل و جدایی میشه ؟خودتون چند سال اختلاف سنی دارید؟؟؟

«یک دختر عاقل می‌بوسد اما عاشق نمی‌شود، گوش می‌کند اما باور نمی‌کند و قبل از اینکه ترک شود، ترک می‌کند.»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی زیاده پیشنهاد نمیکنم 

حد تعادل رو تو روابط حفظ. کنید این اقا شاید الان جوگیر باشه پا به پای شما بخواد جوونی کنه اما فردا روزی که به ۴۰ سال رسید و شما تازه ۳۰ سالته اوج جوونیه اون دیگه حوصله کار ها و رفتارای جوونانه تورو نداره 

سن یه عدده مهم تفاهم و اخلاق طرفه منم ۱۸ سال تفاوت داریم البته دوستیم

ینی وقتی دیپلم گرفته شما تازه به دنیا اومدین😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖