2777
2789

بگو با خواهر گفتند آتش به جانم میزنی جان من لطفاربرایم برادری دیگر نکن🤣🤣

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چرا گفتی خواهرمی

چند ماه بعد از فوت مادرم حال هیچکس رو نداشتم باهاش رفتم کافه

دیدم عین یه خواهر نداشتم مونس دردهام شده درومدم گفتم خواهرمی عصبی شد

تا سال بعدش فهمیدم منو دوست داره

خب شما دخترا چرا اینجورید ؟ ادم میمونه چی درون ذهنتون هست

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

منم‌ یبار به دختر خالم گفتم تو خواهرمی یک سال بلاک بودم چشم دیدنم رو نداشتبعد ها بهم گفتن این حرکت د ...

من با یه آقایی بودم باهمم با قصد ونیت آشنایی حرف میزدیم  برام شعر میگفت ک دوست دارم 

یه بار گوشیم خاموش شده بود یادم رفته بود بزنم تو شارژ و جواب اینو بدم پیام بارونم کرده بود ک نگرانت شدم

بعد یه بار بهم گفت مثل یه خواهر ازت چیز یاد گرفتم 

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

چند ماه بعد از فوت مادرم حال هیچکس رو نداشتم باهاش رفتم کافهدیدم عین یه خواهر نداشتم مونس دردهام شده ...

حالا چی شد اون دختر بیچاره

کوردم:)                                                           ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

وای سوختم خواهر😂😂

🤣🤣

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

حالا چی شد اون دختر بیچاره

هنوز هست هواشو دارم

وقتی میرم شهرستان میبینمش

بیچاره نیست کمکش کردم فرستادمش دوره های ارایشگری میکاپ اینا برای ایندش

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

هنوز هست هواشو دارموقتی میرم شهرستان میبینمشبیچاره نیست کمکش کردم فرستادمش دوره های ارایشگری میکاپ ا ...

چه خوبه واقعا کسی مثل شما رو داره مثل یه حامی هستین براش 🌱

کوردم:)                                                           ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

چه خوبه واقعا کسی مثل شما رو داره مثل یه حامی هستین براش 🌱

چیکارش کنم دیگه

شوهر خالم که پدرش باشه میزنتش گاهی یه مرد مزخرفیه

خالمم یه زن مظلوم

درسشم نشد بخونه برای همین پول کلاس های ارابشگریش رو دادم چون میخام یه زن موفق باشه در اینده

لعنت به پدرم که کاری کرده احساس کنم نمیتونم زنی رو خوشبخت کنم

چون نتونست هیچوقت مادرمون رو خوشبخت کنه

چیکارش کنم دیگهشوهر خالم که پدرش باشه میزنتش گاهی یه مرد مزخرفیهخالمم یه زن مظلومدرسشم نشد بخونه برا ...

خداروشکر که خدا کسی مثل شما رو در زندگیش قرار داده چه خوب واقعا کار خیلی خوبی میکنید 

چرا نتونید

شما که مثل پدرتون نیستید همین حامی بودنتون برای یک زن خیلی مهمه 

خداروشکر که خدا کسی مثل شما رو در زندگیش قرار داده چه خوب واقعا کار خیلی خوبی میکنید چرا نتونیدشما ک ...

نمیدونم چمه باید بیشتر روی خودم کار کنم

تازه حالم داره خوب میشه

من. بهد از مادرم افسردگی گرفته بودم

چند ماهی میشه بهترم خداراشکر

بله وظیفه ی یه مرد بنظرم حامی بودن یه زنه چون بهش حس قهرمانانه میدم

گاهی اینجور حس میکنم

نمیدونم چمه باید بیشتر روی خودم کار کنمتازه حالم داره خوب میشهمن. بهد از مادرم افسردگی گرفته بودمچند ...

خوبه خداروشکر روح مادرتون هم شاد 🌱🥲

بله درسته