2777
2789
خوبه خداروشکر روح مادرتون هم شاد 🌱🥲بله درسته

ممنون خانم

خدا به خانوادتون سلامتی بده

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

ممنون خانمخدا به خانوادتون سلامتی بده

خواهش میکنم

ممنون همچنین🌱

کوردم:)                                                           ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چمه باید بیشتر روی خودم کار کنمتازه حالم داره خوب میشهمن. بهد از مادرم افسردگی گرفته بودمچند ...

نه مثل شوهر من که میگه چون بی کس و کاری نمیری قهر .خیلی بده که یه زن اینقدر برای همه چی کوتاه بیاد و از طرفی اینقدر به بچه از لحاظ تربیت و اموزش برسه بدون اینکه صداش دربیاد و بخاطر اینکه بچه هاش درگیر مشکلات پدر و مادر نشن همش کوتاه اومده و طرف فکر میکنه چون پدر و مادر نداری ول نمیکنی بری.دیشب بخاطر این حرف کلی دنبال راهکار خودکشی گشتم اخرسر دلم نیومد بچه هام رو بزارم برم.و امروز بعد اینکه حرفشو تکرار کرد ایقد جوابشو دادم که اومد دست روم بلند کرد منم کوتاه نیومدم و وقتی وقیحانه داشت نگام میکرد و حرف میزد دوتا کشیده زدمش  دیگه جوری شد که هردو به جون هم افتادیم و اون رفت سرکار منم بچه ها رو گرفتم و اومدم خونه داداشم.هیچ هم پشیمون نیستم.فقط تمام این سال ها حس تحقیر رو بهم داده.خوشحالم که ول کردم

نه مثل شوهر من که میگه چون بی کس و کاری نمیری قهر .خیلی بده که یه زن اینقدر برای همه چی کوتاه بیاد و ...

متاسفم برای مشکلات پیش ا‌مدتون نازاحت شدم

یاد دعواهای پدر مادرم افتادم

برای همین به وصیت مادرم گوش میدم و دوس دارم در اینده یا حال حامی زن باشم چه خالم باشه چه یه زن قلب شکسته

کاش دنیا جوری دیگه ای بود که مرد و زن ها متفابل احتزام همو دااشتن و بجای قلب شکستن قلب به دست میاوردن

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

متاسفم برای مشکلات پیش ا‌مدتون نازاحت شدمیاد دعواهای پدر مادرم افتادمبرای همین به وصیت مادرم گوش مید ...

من خیلی تحمل کردم خیلی.دوستم یبار رفتارش رو باهام دید گفت چطوری تحمل میکنی چطوری هیچ نمیگی.گفتمش زندگیم رو دوس دارم اونم بعدش سرد میشه.ولی من کلا از اول ایجوریم که تحمل میکنم و تحمل زیادی هم دارم ولی اگه تموم بشع دیگه تمومه..من از یه دختر کاملا آزاد و پر خرج  ،بخاطر شوهرم شدم یه دختری که توی ۸سال زندگی یکبار بدون اینکه کاری نداشته باشم از خونه بیرون نمیرفتم چون میگفت بری و بیای باید بهم بگی.من دوسال اول زندگیم با لباسای مجردیم سر کردم چون خیلی قسط داشت.حالا میفهمم اشتباه کردم خودمو نادیده گرفتم

من خیلی تحمل کردم خیلی.دوستم یبار رفتارش رو باهام دید گفت چطوری تحمل میکنی چطوری هیچ نمیگی.گفتمش زند ...

زندگی تلخه همشهری

باید ادم درست رو پیدا کنیم

گرچه خیلی ها قدر نمیشناسن

خیلی از زن ها رو‌ میشناسم که از صفر تا صد پای شوهرشون بودن

ولی مرده نفهمیدشون

ارزش ، توجه‌، محبت و‌احترام خواسته های یک زن هستن

اینارو بلدم و بهم گفتن

زندگی تلخه همشهریباید ادم درست رو پیدا کنیمگرچه خیلی ها قدر نمیشناسنخیلی از زن ها رو‌ میشناسم که از ...

بنظرم همون اشتباهه که صفر تا صد پاش بمونی.من کل زندگیش رو مدیریت کردم.پسر من الان پیش دبستانیه ولی در حد یه بچه کلاس پتجمی اطلاعات داره.با بازی و سرگرمی در باره سیارات و کهکشان و دیناسورا و ساعت و هرچی که فکرش رو بکنی من یادش دادم و باهاش کار کردم حتی توی جمع برا بقیه باتوجه به شرایط مثال هم میزنه براشون .با اینکه شوهرم بد دهنه ولی پسرم یک کلمه حرف بد نمیزنه .حالا میگم کاش منم مثل دوستم هیچ وقتی برا شوهر و بچم نمیزاشتم کاش منم هر روز از ساعت ۵ تا ده شب تو پارک محل بچه ها رو میبردم.  خودم سرگرم گوشی میشدم.من حتی چندساله اینستا رو هم پاک کردم چون وقتم پر بود و جایی براش نداشتم.اشتباه پشت اشتباه انجام دادم و کاش نمیکردم

بنظرم همون اشتباهه که صفر تا صد پاش بمونی.من کل زندگیش رو مدیریت کردم.پسر من الان پیش دبستانیه ولی د ...

عیب نداره

بچتون رو یه مرد بار بیارین چون یه مادر میتونه تربیت یک پسر رو کاری کنه از اینده مرد خوبی بشه بزای جامعه و خانمش

الانم دیر نیست روی خودتون کار کنید

قبول کردن شکست خوبه ولی موندن تو شکست گذشه خوب نیست

قوی باشین و تسلیم نشید

درسته.من فردا گوشیم رو خاموش میکنم و بعد کلاس پسرم میبرمشون پارک.نمیخام بخاطر یه ادم بی درک زانوی غم بغل کنم.من همشه گفتم راحت میتونم توی هر شرایطی زندگی کنم و خودمو بکشم بالا.الان تنهااااا ناراحتیم اینه که پسرم حرفتی داداشمو شنیده که گفته بچه ها رو نمی اوردی که بفهمه سخته بچه داری و پسرم اومد گفت بهت گفته باشم من پیش تو میمونم نمیرم پیش بابام و گفت تو دیگه گریه نکن من ناراحت میشم .همین دو حرفش داعونم کرد چون من هیچ نمیخاستم تصویری بدی از باباش داشته باشه.ببخشید شما رو هم ادیت کردم.شرمنده

درسته.من فردا گوشیم رو خاموش میکنم و بعد کلاس پسرم میبرمشون پارک.نمیخام بخاطر یه ادم بی درک زانوی غم ...

نه اذیت نشدم

شما باید حرف میزدین اروم میشدین منم شنیدم

ناراحت نباشین

شکست رو بیخیال بع سمت جلو برید

تسلیم شدن بزای مسکلات ارومتون نمیکنه فقط اذیتتون میکنه

پس قوی باشین شما یه مادر خوب هستین