2777
2789
عنوان

دعوا با همسر عقدی و اسکرین بعد از دعوا

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 44 پست
بعد این پیام هم گفتم خداروشکر و دیگ هیچی نگفتیم

نترس دوست داره. هیچم نشده حتی دلش نمیاد بی جوابت بذاره. ولش کن خوب میشه. البته تو دعوا نباید کاری کنی که بعد پشیمونی بکشی. احترام خیلی مهمه

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰

بعضیا مغزشون رو بعضی جملات حساسه من هشت سالم بود مامانم بم گفت وقتی میخندی چقدر زشت میشی، یک عمره بخ ...

این مشکل همیشگیمونه و مشکل اینجاس ک تو دعوا من حرفاشو یادم میره ولی اون ی حرف منو میگیره دستش تا اخر عمر میکوبه تو سرم و تو موضوعی ک خودش مقصره هم یهو با ی حرف من حق با اون میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی خوشبخت بشین

یه دعوایی بودو تموم شد رفت اگه همسرت کش داد شما نزار

همیشه هم به شدت بهش احترام بزار حتی وسط دعوا

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

رابطه چیه ما عقد کردیم ینی سر ی حرف ادم همه چیو تموم میکنه؟

من اگه شوهرم بود طلاق نمیگرفتم ولی خوب هیچ وقت یادمم نمیرفت...ساختار ذهنی بعضی آدما شنیدار محوره...کلمات براشون تعیین کنندست

این مشکل همیشگیمونه و مشکل اینجاس ک تو دعوا من حرفاشو یادم میره ولی اون ی حرف منو میگیره دستش تا اخر ...

فکر کنم من مدل دختر شوهرتم...واقعا بابتش متاسفم خودم زبون تندی دارم ولی سه سوته یادم میره به بقیه چی گفتم اما تک تک حرفا و عملای اونا یادم میمونه...من از طرف شوهرت عذرخواهی میکنم بابت این رفتار زشت، دی ماهیه شوهرت؟

خب ببین عزیزم فکر میکنم سن نامزدتون پایینه چون سر مسئله ی بیخودی بحث کردین

باید بدونی که این آقا: 

یک. ظرفیت خیلی پایینی داره

دو. سر حرفاش نمیمونه و تا تقی به توقی میخوره به فکر کات میوفته

سه. یه مسئله بیخودی رو بسیار بسیار کش میده 

چهار. بعد از هر بحثی فاصله رو علاج مشکل میدونه که این فاجعه‌س از اون جهت که الان میگه یه هفته بعدها ممکنه به یه ماه و بعدش به چند ماه هم برسه

حالا چاره چیه؟ 

یا میتونی با ابرو داری و پنهان کاری همچنان به عذرخواهی و منت کشی ادامه بدی و آب تو هاون بکوبی و مهر تایید بزنی به رفتارای بعدیش

یا میتونی با مطلع کردن خانوادت ادبش کنی تا یاد بگیره دفعه بعد وقتی یه بحثی میشه سریع حلقه در نیاره و بگه فاصله بگیریم بلکه مرد و مردونه بمونه مشکلو حل کنه

همون قدر که کلمه لیاقت نداری بده این حرکت که حلقه درمیاره صد برابر بدتره

پس نزار تو این بازی که راه انداخته جولون بده

چطور مگ

شما یک اشتباهی کردی بعد رفتی معذرت خواهی و منت کشی و ایشون گفته چون لیاقت منو داری موندی!!

دقیقاً عین همین بحث برای من پیش اومده 

طرف مقابل حاضر نیست بگه فدای سرت بحثی بوده تموم شده...‌و‌فقط خودشو بالا میگیره 

الان تو این موقعیت چیکار کنم؟ دی پیگیرش نشم تا خودش بیاد؟

پیگیر بحث نشو

اما مثل همیشه زنگتو بزن پیامتو بده

اگه دوباره بحثو باز کرد تو هم یه خورده باید تند بری از خودت دفاع کنی ولی نه با معذرت خواهی

معلومه که  هر دوتاتون خیلی بی تجربه هستید وبه شدت به مشاور زوج درمانی نیاز دارید. در ضمن هیچوقت از مشکلاتت اینجا نگو چونکه هر کسی نسخه خودش رو برات میپیچه و همین باعث سردرگمی میشه، برای اینکه بهتر بتونی مدیریت کنی تا خدای ناکرده کار به جای باریک کشیده نشه  کتاب زنان زیرک رو مطالعه کن