2777
2789
عنوان

برای سرکار چی میپوشید( علامت سوال)

168 بازدید | 19 پست

الانکه هوا صبح سرده و درطول روز گرمه برای سرکار چی میپوشین؟ من امروز بارونی پوشیدم فوق العاده گرم شد وسط روز

بنظرتون میشه کت جین ذغالی کوتاه رو با مانتو مشکی پوشید؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرم اداری الانم که سرده روش کت پاییزی یا کاپشن کوتاه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

من فرم میپوشم

روش کت جین آبی یا صورتی کوتاه

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣
فرم اداری الانم که سرده روش کت پاییزی یا کاپشن کوتاه

منم کت شلوار اداری میپوشیدم قبلا

من کت پاییزی و کاپشن کوتاه ندارم

دوتا بارونی دارم که اگه روی کتم بپوشم جالب نمیشه و چاق میشم و ی پالتو ک کلا بلنده

منم کت شلوار اداری میپوشیدم قبلامن کت پاییزی و کاپشن کوتاه ندارمدوتا بارونی دارم که اگه روی کتم بپوش ...

کاپشن کوتاه خیلی خوبه واسه سرکار

سخت نگیر عزیزم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

من فرم میپوشمروش کت جین آبی یا صورتی کوتاه

کت جین منم ذغالیه و کوتاه

داشتم توی تاپیک های پارسال نگاه میکردم میگفتن خیلی جالب نمیشه برای همین تاپیک زدم

بنظرت با مانتو مشکی خوب میشه؟

کاپشن کوتاه خیلی خوبه واسه سرکارسخت نگیر عزیزم

اره دقیقا باید حتما توفکر خریدش باشم

بنظرت کت جین ذغالی کوتاه روی مانتوی مشکی خوب میشه؟

اره واقعا منم ادمی نیستم ک خیلی سخت بگیرم الان پریود شدم فک کنم واسه همینه بهونه گیرشدم و نمیتونم تصمیم بگیرم