پسرم ۱۲سالشه یه گوشش نمیشنوه هر چی دکتر بوده بردم شنوایی سنجی سه بار شستشو .ولی میگن مشکلی نداره.صدای تلویزیون باید رو ی بیست باشه تا بشنوه.قشنگ سه با باید اسمشو بگم تا نگاه کنه.تورو خدا یه راه حلی بگین خیلی ناراحتم.
این سایت ارث بابات نیست فقط خودت زبون نداری. توهین کنی منتظر شنیدن توهین باش.تبادل نظر یعنی ممکنه یکی مخالف افکار تو نظر بده ظرفیت نداری تاپیک نزن.دل شکستن تاوان داره اگه تو اعتقاد نداری دلیل نمیشه که نباشه.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
این سایت ارث بابات نیست فقط خودت زبون نداری. توهین کنی منتظر شنیدن توهین باش.تبادل نظر یعنی ممکنه یکی مخالف افکار تو نظر بده ظرفیت نداری تاپیک نزن.دل شکستن تاوان داره اگه تو اعتقاد نداری دلیل نمیشه که نباشه.
لوزه سوم نداره؟پسر همسایه ما هم اینجوری بود بعد فهمیدن لوزه سوم داره گفتن از اونه عملش کردن الان خوب ...
انحراف بینی.الرژی.داره
اگه کرج بودی آدرس دکتر میدادمتهران هم بیمارستان امیرعلم فقط گوش وحلق بینی هست حرف نداره
این جا هم دکترای مشهوری بردم.همش میگن مشکلی ندارد.ولی همه متوجه شدن واقعا نمیشنوه.
فکر نکنم شنوایی به انحراف بینی و آلرژی ربطی داشته باشه
امروز بردمش دندون پزشکی هر چی دکتر ازش میپرسید نمیشنید .دیدم دستیار دکتر داره به پسرم میخندن خیلی ناراحت شدم
امروز بردمش دندون پزشکی هر چی دکتر ازش میپرسید نمیشنید .دیدم دستیار دکتر داره به پسرم میخندن خیلی ن ...
اون دستیار آدم بیشعوری بوده شما چرا ناراحت شدی عزیزم؟کم شنوایی هزاران دلیل داره که اکثرشون قابل حل هستش خودتو مضطرب و ناراحت نکن اونی که باید ناراحت بشه اون دستیاره است که با عدم شعور بازم همچنان با اعتماد به نفس در جامعه حضور پیدا میکنه
مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...