2777
2789
عنوان

کاش بمیرم

188 بازدید | 14 پست

چراززندگیم درس نمیشه سیاست جاریام خونواده شوهرم دخالتاشون غریب بودنم تواین قوم بی محبتی شوهرم پرنسسی بودنش اولویت خونوادش ن منودخترام ارزوه ی بارنازموبخره انناراون زه زودترقهرمیکن صدروزم بشه اشتی نمیکن تامن پیشقدم بشم خستم انگیزه امید ندار بچه هام پاب پام داغون شدن  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جانم عزیزم مشکلت جوریه که تو هیچ تقصیری تو این ماجرا نداری و نمیشه تو درستش کنی

چقدر بد😢

ببین سعی کن لم شوهرتو بدست بگیری از هر راهی وارد شو‌شاید کمی اوضاع بهتر بشه

مثلا محبت کردن اهمیت دادن خودت زبونشو بهترمیدونی

جانم عزیزم مشکلت جوریه که تو هیچ تقصیری تو این ماجرا نداری و نمیشه تو درستش کنیچقدر بد😢ببین سعی کن ...

دوروز اول خوبه بعدش منم ادمم خسته میشم ایقد دورشو بگیرم اون باید محبت کن من ک مرد نیستم منم دلم میخاد نازمو بکشه

بخدا جرات نمیکنم حتی گریه کنم اون قهرمیکن

تو پرنسسی تر شو 

براش مادری می کنی دیگه 

ناز می‌کنه نازشو نکش بی خیالش باش توجه نکن در عوض تو ناز کن.  اونم برای خودت .انتظار ازش نداشته باش که نازتو بکشه چون بلد نیست 

تو پرنسسی تر شو براش مادری می کنی دیگه ناز می‌کنه نازشو نکش بی خیالش باش توجه نکن در عوض تو ناز کن. ...

دیدی میگن ب ی نقطه میرسی ن نای حرف زدن وگله کردن داری ن نای اینکه بری کلا من اون نقطه ام نای هیییییچکاری ندارم گریه هم‌کنم اروم نمیشم کلاا ب ته ته رسیدم انگار همه چی انگارررعلیه من 

دوروز اول خوبه بعدش منم ادمم خسته میشم ایقد دورشو بگیرم اون باید محبت کن من ک مرد نیستم منم دلم میخا ...

عزیزم باشه انقدر محبت کن خودش مریدت میشه باور کن مردا لج بازن میدونم خیلی کارت سخته اما محبت کن محبت ندیدی بازم محبت کن بهش اهمیت بده به خودت برس محیط خونه رو براش شاد کن

ما تا زمانی که انتظار داشته باشیم طرف مقابل خواسته هامونو براورده کنه به هیچ جا نمیرسیم فعلا ازش انتظار محبت نداشته باش صبوری کن اگر زندگیتو دوست داری به حرفام گوش کن

هرچی کنارتو بیشتر بهش خوش بگذره رفته رفته مطیع تو‌میشه