2777
2789

من تو تست زدن خیلی مشکل دارم برای آزمون قبلی مشاورم هم نخونده بودم همه تخصصیا رو ۳۴ درصد زدم 

پیام داده این هفته اگر کسی میانگین نمراتش کمتره ۵۵درصد شه حذفش میکنم پولشم نمیده دیگه 

بابام میکشتم😭😭زیست یازدهم فصل ۱ فقط ۸۰ تا تست زدم تروخدا بگین چیکار کنم که سه شنبه هم مدرسه نرم بشینم بکوب تست بزنم😭😭😭تروخدا ی راهکار بگین

معده درد گرفتم از استرس😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کنکور ارزش اینهمه استرس نداره

و  میتونی  تو تا تایمای تفریح   تست بزن

صب یه ساعت زودتر از مدرسه پاشو  تست بزن

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄
بازم خوب زدی خاهر خیلیا بعد سه هفته منفی میزدن به خودت امید داشته باش

😭😭چیکار کنم الان بشینم تا صبح تست بزنم؟تستای خیلی سبزو میزنم امشب زیست بخونم فردا فیزیک سشنبه شیمی و ریاضی چهارشنبه هم باید برم پیشش😭

😭😭چیکار کنم الان بشینم تا صبح تست بزنم؟تستای خیلی سبزو میزنم امشب زیست بخونم فردا فیزیک سشنبه شیمی ...

ببین من برا اینکه تست بزنم قوی بشه ای کیو میزنم چون خیلی سبز سطحش متوسطه ولی باز بزن اگه ای کیو نداری  تست انلاین گاما هم سطحش درسته پایینه ولی مفهومیه اونم بزن

😭😭چیکار کنم الان بشینم تا صبح تست بزنم؟تستای خیلی سبزو میزنم امشب زیست بخونم فردا فیزیک سشنبه شیمی ...

مدرسه نرو امشب قهوه بخور مغزت گرم بشه اگر خواب میاد بخواب کوک کن رو ساعت ۳ صبح اینا شروع کن به خوندن و تست زدن