2777
2789

میخام بشینم خوب بخونم برا کنکور

۲۰ سالمه 

بچه ها من تا حالا ن با هیچ پسری بودم ن رل داشتم ن خاستگار داشتم ن اصلا هیچ پسری تا حالا بهم توجه داشته

و فک کنم قراره همینجوری هم بمونم

خب خیلی ناراحت کننده هست ولی من سعی میکنم قبولش کنم

میخام درس بخونم 

من ک عین بقیه ادمای عادی خدا و دخترای اطرافم نبودم

حداقل بتونم ی کار خوب پیدا کنم

دخترای هم سنو سال من الان جور دیگه ای زندگی میکنن و خوش میگذرونن 

همه دختر خاله هام همسن منن ولی خاستگارای خوب خوبی دارن

من اگه خاستگارم میداشتم واقعا حالا ها ب فکر ازدواج نبودم

ولی خب اینکه نیست یکم جلو بقیه و فامیلام ازارم میده ک من چرا عین دخترای اونها خواستنی و دوستداشتنی نیستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۰ سال تازه ۲۰ سااااال

بشین درستو بخون از آینده خبر نداری

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

مرد اصن واست مهم نباشه من ۲۴ سالمه خاستگارم داشتم والبته دوست  هم داشتم اما  از یجایی فهمیدم هیچ پخی نیستن درس میخونم پیشرفت خوبی کردم و اصن مردا واسم مهم نیستن  تف بهشون

تو کوچه ما هم عروسی میشه حالا میبینی چی میشه💃💃💃

۲۰ سال تازه ۲۰ سااااالبشین درستو بخون از آینده خبر نداری

من میدونم ک ۲۰ سال سن کمیه

و گفتم ک اگر خاستگار هم میداشتم ازدواج نمیکردم

ولی خب خیلی عجیبه ک هیچکسی سمت ی دختر نره 

ادم از بقیه حرف و سرکوفت میشنوه 

با خودش میگه مگر من چقدر دوست نداشتنی هستم

فقط ۲۰ سالته

هنوز کللیییی راه داری

کلللیییییی آینده

من اولین خواستگاری ک باهاش حرف زدم ۲۹ سالگیم بود

درکت میکنم و حس خیلی بدی داشتم

ولی وقتی تجربه کردم دیدم اونقدرا هم داشتن خواستگارِ زیاد مهم نیس...چون ادم خیلی درگیر میشه  و واقعا رو زندگیش حتی ممکنه تاثیر متفی بزاره بخاطر وابستگی های عاطفی

مهم اینه یه شخص مناسب سر راه زندگیتون بیاد

تا میتونی مزیت هاتو تو زندگی بالا ببر

تحصیلات شغل یه هنر که کامل و خوب یاد بگیری و سرامد باشی توش

تو همین مسیر برو مورد مناسب خودش میاد قشنگم

هیچی از دست نمیدی هیچی...جز اینکه این پسرای هوسباز با احساست بازی کنن و دلت هزارتیکه شه و هر روز استرس به جونت بریزن..ول کن راحت زندگیتو کن اگه خواستگار خوبی بعدها برات پیدا شدازدواج کن اگرم نه فدای سرت این مردا جز یه مشت خائن زورگو وخودخواه هیچی نیستن

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عج الفرجهم،،،راضی باشی از زندگيت يا نه لحظه ها ميگذرن پس تصميم بگير از امروزبرای هرچيز بيخودی خودتو داغون نكنی☺

منم کم دارم تکو توووک ولی هیچوقت به این فکر نکردم ک دوست داشتنی نباشم😐😂 خب شاید تو اجتماع نیسی... بری دانشگاه یا جاهایی ک جنس مخالف بیشتره کیس برات پیش میاد غصه نخور بابا 

چقدر خوب که اینقدر زود به این نتیجه رسیدی ماشالله معلومه دختر عاقلی هستی،حتی اگه خواستگار خوب داشته باشی از الان به فکر یه کار و آینده خوب باش،چون ممکنه حتی یه ازدواج با عشق داشته باشی و بعدش خدای نکرده به جدایی ختم بشه یا حتی ممکنه هیچوقت نتونی ازدواج کنی باید به فکر استقلال مالی خودت باشی خداروشکر کن که سلامتی و عقل داری بتونی از پس خودت بربیای مطمئن باش پرستیجت که خیلی خوب باشه آدمای خوبی هم میان سمتت