بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چرا عزیزم الان دیگه قلب داره دوست داشتی حتما برو صداش رو بشنو داخل شش هفته کلن قلب تشکیل میشه مگه تخمک گذاری دیر اتفاق افتاده باشه که یکم محاسبات بهم بریزه وگرنه شش هفته دیگه حتما قلب تشکیل میشه
فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
چرا عزیزم الان دیگه قلب داره دوست داشتی حتما برو صداش رو بشنو داخل شش هفته کلن قلب تشکیل میشه مگه تخ ...
خانما من طبق پریود 8 هفتم امروز کامل شده و لی طبق تاریخ خودم 6 هفته و 4 روزمه شنبه نوبت سونو دارم تا برم 7 هفته و یک روزم میشه به نظرتون خوبه؟
میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید ........ التماس دعا دارم ..........خدایایعنی میشه تا محرم امام حسین یه تودلی هم به من بدی به حق جگر جوشه اقام امام حسین دل منو و پسرم و باباش هم شاد کنی تا عمر دارم عشقت برسینه دارم یا ابوالفضل