2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخه یعنی ممکنه ۲ هفته بعد از کیسه زرده قلب نباشه؟

نه عزیزم قلب خیلی وقته تشکیل شده ولی دیده نمیشه بهتره بزاری بعد ۸ هفته بری

یا سونو واژینال برو یا جایی برو که دستگاهش بروز باشه تا نشون بده

آخه یعنی ممکنه ۲ هفته بعد از کیسه زرده قلب نباشه؟

چرا عزیزم الان دیگه قلب داره دوست داشتی حتما برو صداش رو بشنو داخل شش هفته کلن قلب تشکیل میشه مگه تخمک گذاری دیر اتفاق افتاده باشه که یکم محاسبات بهم بریزه وگرنه شش هفته دیگه حتما قلب تشکیل میشه

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
طبق پریود ۸ هفته ام طبق سونو ۷ هفته و ۱ روز

تشکیل شده عزیزم با خیال راحت برو من خودم شاغل سونوگرافیم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
ممنونم❤️❤️

خواهش عزیزم ❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا عزیزم الان دیگه قلب داره دوست داشتی حتما برو صداش رو بشنو داخل شش هفته کلن قلب تشکیل میشه مگه تخ ...

خانما من طبق پریود 8 هفتم امروز کامل شده و لی طبق تاریخ خودم 6 هفته و 4 روزمه شنبه نوبت سونو دارم تا برم 7 هفته و یک روزم میشه به نظرتون خوبه؟

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید ........ التماس دعا دارم ..........خدایایعنی میشه تا محرم امام حسین  یه تودلی هم به من بدی به حق جگر جوشه اقام امام حسین   دل منو و پسرم و باباش هم شاد کنی تا عمر دارم عشقت برسینه دارم یا ابوالفضل    
خانما من طبق پریود 8 هفتم امروز کامل شده و لی طبق تاریخ خودم 6 هفته و 4 روزمه شنبه نوبت سونو دارم تا ...

من هنوز نرفتم گذاشتم ۷ تموم شه بعد برم احتمالا تو تایم شما تشکیل شده ولی اگه تشکیل نشده بود استرس نگیر🥰