2777
2789
عنوان

چقد این حس زناشویی مضخرفه

656 بازدید | 40 پست

شاید تجربه کردین فک کن چندروز جنگ کردین بعد تازه که اشتی کردین شوهرتون چقدرررر مهربون میشه چقدددررر تو خونه کار میکنه انگار اصلا اینا نبودن همو پاره میکردن.مثلا شوهر من دمشو گذاشته رو کولش زودتر اومده کفو تمیز کرده،دمپاییامو اورده جفت کرده گذاشته گفته بپوش پاهات اذیت نشه.برام میوه خورد کرده و

رفته بستنی کیلویی خریده اورده😐دلم میخواد جنگو از این بستنی شروع کنم حالشو بگیرم😁.اخه زمستون بستنی میخرن؟

شوهرای شماهم اینجوری هستن؟

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه که پیشقدم میشه ،خیلیا اینقدر غرور دارن اصلا نمیان واسه اشتی 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

نه خیلی قشنگه 

دلت برای کسی که دوس داری کله شو بکنی تنگ میشه 🤭

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

دمو چجوری رو کول میذارن😂😂😂اره تجربه کردم

منظور یواش یواش بی سرو صدا خودشو تو چشم میکنه کار میکنه

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
سیاست داشته بااااش دعوا چیه تا میتونی خودتو لوس کن

چجوری لوس میکنن