2777
2789

دوست جونیا . شوهرم آزمایش اسپرم داده ولی اسپرمش تحرک نداره و اینکه ۹۵ درصد هم آبنرمال هست . کیا اینطوری بودن ؟ و عایا درمان شدن ؟ باردار شدن  ؟  مشکل خیلی حاده ؟ تورو خدا بیایین بگین 

اره شوهر من بود عزیزم .. رفت دکتر ارولوژیست دو دوره دارو خورد بهتر شد .. منم باردارشدم الان دخترم ۲۵ ماهشه😍😍😍😍

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسپرم شوهر منم تحرک نداشت اصلا واریکوسل داشت عمل کردن ولی هنوز دکتر نرفتیم ببیینیم خوب شده یا نه

دکتر چی میگه ؟ ینی شوهر منم باید عمل کنه ؟ تحرکش صفر بوده

شیر وعسل خیلی خوبه برای مرد .... خرنوبم اگه پیدا کنی خوبه دم کنی بدی بخوره همسرتون ... عطاریا فکر کنم داشته باشن

اره شوهر من بود عزیزم .. رفت دکتر ارولوژیست دو دوره دارو خورد بهتر شد .. منم باردارشدم الان دخترم ۲۵ ...

تحرکش کم بود ؟ یا اصن تحرک نداشت ؟ دو دوره ینی چند ماه ؟ امیدوار باشم ؟ 

آزمایش ک داد تحرک نداشت رفتیم دکتر گفتش واریکوسل داره باید عمل کنه 

دکتر معاینه نکرده شوهرتو

کاش همه چیز اونموقع اتفاق بیوفته ک ذوقشو داری...

اول باید بره دکتر معاینه کنه شاید واریکوسل نداشته باشه .... همسر من واریکوسل نداشت اول از همه  یه بار دیگه ازمایش برید تا مطمین شید که ازمایش درست بوده بعد مراجعه به  دکتر 

شیر وعسل خیلی خوبه برای مرد .... خرنوبم اگه پیدا کنی خوبه دم کنی بدی بخوره همسرتون ... عطاریا فکر کن ...

اره تو نت خوندم خرنوب خوبه . اخه ۹۵ درصد اسپرمش آبنرمال بوده . خیلی میترسم . نا امید شدم . رابطه مونو قط کردم از وقتی ج آزمایششو گرفتم . حیف ۸ ماه وقت بیخودی و تلاش بیهوده 

اره تو نت خوندم خرنوب خوبه . اخه ۹۵ درصد اسپرمش آبنرمال بوده . خیلی میترسم . نا امید شدم . رابطه مون ...

شوهر منم فقط پنج درصد بود ولی با دارو به ۱۷ درصد رسید توکلت به خدا باشه عزیزم 

ایشالاک چیزی نیست ولی چون میگی اصلا تحرک نداره احتمالا واریکوسل داره چرا نمیرین دکتر تا معاینش کنه؟

کاش همه چیز اونموقع اتفاق بیوفته ک ذوقشو داری...
وای مث شوهر من . چه مدت  دارو خورد تا خوب شد و باردار شدی ؟

دو دوره حدودا سه ماه طول کشید کلا نه ماه منتظر بودم ماه دهم باردارشدم

ایشالاک چیزی نیست ولی چون میگی اصلا تحرک نداره احتمالا واریکوسل داره چرا نمیرین دکتر تا معاینش کنه؟

واریکوسل چی هست ؟ عملش چجوریه ؟ دکتر قراره اون هفته بریم