2777
2789
عنوان

نی نی یار جان یه لحظه میای

78 بازدید | 8 پست

من توی ایتا کانال قرانی دارم 

ختم و چله و ذکر و شمع و .. 

میتونم از عزیزان اینجا دعوت کنم ختم گروهی بگیریم یا ممنوعه؟!🥺🙏🏻❤

@niniyar_5  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بردن کاربرا به خارج از سایت ممنوعه

سلام

تاپیک های کاربر "مانندگل" رو ببینین.

هر روز هر روز تاپیک می زنه ختم دارم بعد چند تا جز میگه ⬅️ بعد مثلا یکی میگه جز ۲۰ رو برمی دارم ⬅️ ایشون میگه من گروه ایتا دارم می خوای لینک بدم عضو دائمی گروه بشی ❗️

🟣 من تا الان ۴ بار بهشون گفتم اما فایده ای نداشت ❗️

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلامتاپیک های کاربر "مانندگل" رو ببینین.هر روز هر روز تاپیک می زنه ختم دارم بعد چند تا جز میگه ⬅️ بع ...

سلام جدید تاپیک زد تگم کنین

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

باشه حتما.

ممنون

🦋🦋🦋

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

............‌..‌‌‌‌‌..............‌..‌‌‌‌‌.....................‌..‌‌‌‌‌.....................‌..‌‌‌‌‌.....................‌..‌‌‌‌‌.....................‌..‌‌‌‌‌.....................‌..‌‌‌‌‌................

@niniyar_5  

سلام

کاربر ⬅️ مانندگل

باز هم تاپیک زد.

ممنون