2777
2789

منم میخاستم برم اونجا.  ولی نرفتم بخاطر نظرات مردم ک در مورد اونجا و کارکنانش نوشته بودن. دیگ راست و دروغشو تحقیق نکردم 

که تو خداوند...  به موی رسیدن ها..... پاره نشدن هایی ! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بپرسم پس کجا می خوای بری گلم

بشدت گرون

من خودم توبیمارستان آرش زیر نظر دکتر اشرف معینی و لادن کاشانی انجام دادم انتقالمم خود لادن کاشانی انتقال داد خداروشکر مثبت شدم و الان ۷ماهه حاملم

صفرتاصد ازمایش دارو کرایه اسنپ بروبیا انتقال تخمک کشی هرچی ک فک کنی کلا شد ۲۵تومن

بیمم تامین اجتماعی بود

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
تا اینجا که رفتی به نظرت خوب بوده کارشون؟ ان شاءالله که برات جواب بده و دامنت سبز بشه گلم ❤❤

ممنونم گلم اره راضیم دکترم باتجربه هست

که تو خداوند...  به موی رسیدن ها..... پاره نشدن هایی ! 

بشدت گرونمن خودم توبیمارستان آرش زیر نظر دکتر اشرف معینی و لادن کاشانی انجام دادم انتقالمم خود لادن ...

ان شاءالله به سلامتی عزیزم❤❤پس کارشون خوبه ؟و دکترتان خوب دیگه؟

ان شاءالله به سلامتی عزیزم❤❤پس کارشون خوبه ؟و دکترتان خوب دیگه؟

فداتشم

اره عزیزم من راضی بودم و اکثرا هم میومدن میگفتن راضین

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
هر جور خودت می‌دونی عزیزم من سن شما بودم اصلا به این چیزا فکر هم نمی‌کردم 🥴من ۳۰ سالمه تازع الان ۶ ...

به سلامتی  عزیزم...اخه اگه کسی مشکل ناباروری داشته باشه باید زودتر پیگیری کنه دیگه ...دختر عمم خیلی دیر پیگیری کرد دیگه الان سنش خیلی رفته بالا میگه دیگه حوصله دکتر رفتنو ندارم