2777
2789
عنوان

فولیکول ندارم یعنی تخمک گذاری ندارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13661 بازدید | 42 پست
واقعا؟من خیلی بد شنیدم از داروها میگن کیست میاره و ازین حرفا

نه این کیستم نمیاره از داروخونه یدونه بگیر بروشورشو بخون متوجه میشی چه چیز خوبیه تازه کیستم درمان میکنه تا این حد یه دارو چند کارس قیمتشم کمه حدود چار هزار تومنه ! هم تمبلی هم کیست هم هورمون هم جوش هم فیبروم و خیلی چیزای دیگرو اوکی میکنه من چون تمبلی شدید داشتم دوبار در روز استفاده میکردم رو خودش نوشته بسته به میزان تمبلی میتونی یه بار یا دو بار یا حتی سبار و هربار چهل قطره استفاده کنی من که تو یه ماه جواب گرفتم قبلش با دارو شیمیایی جواب نگرفته بودم رو بروشورش توضیح کامل نوشته الکی کلی خرج ویزیتو دارو و سنو کردم! ولی شما از الان باید شبی یدونه فولیک اسید یک مصرف کنی که ان شالله امادگی کامل واسه نی نی داشته باشی

واسه سلامتی آقا امام زمان و ظهورشون یه صلوات میفرستین؟  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه این کیستم نمیاره از داروخونه یدونه بگیر بروشورشو بخون متوجه میشی چه چیز خوبیه تازه کیستم درمان می ...

عزیزم من بعد اقدام پریم بهم ریخته اخرین بار ۲۵ شهریور پری شدم به نظرت این قطره رو بگیرم خوبه ؟دکتر بهم امپول پروژسترون داده زدم الان ۲روز لک بینی دارم اما پری نیومده هنوز اعصابم بهم ریخته امشب کلی گریه کردم 

فرشته کوچولوی مامان ,پناه قشنگم 26اردیبهشت 98زمینی شد خدا جونم ممنون 😍😍😘😘
عزیزم من بعد اقدام پریم بهم ریخته اخرین بار ۲۵ شهریور پری شدم به نظرت این قطره رو بگیرم خوبه ؟دکتر ب ...

آره گلم بگیر مصرف کن و اصلا هم قعطش نکن تازمانی که بی بی چکت مثبت میشه اگه حامله نباشی سر 28 روز پریت میاد منتها تو دوره مریودی هم باید مصرف شه تا اثر کامل بزاره

آره گلم بگیر مصرف کن و اصلا هم قعطش نکن تازمانی که بی بی چکت مثبت میشه اگه حامله نباشی سر 28 روز پری ...

ممنون گلم خدا کنه جواب بده 

عزیزم من بعد اقدام پریم بهم ریخته اخرین بار ۲۵ شهریور پری شدم به نظرت این قطره رو بگیرم خوبه ؟دکتر ب ...

راستی وقتی پریودتون دیر میاد سرخود پروژسترون نخورید ممکنه بخاطر تمبلی آندومتر توم نازک باشه قبلش باید سنو بدی بعد اگه خوب بود پروژسترون بخوری اگه کم بود اول استروژن بعد پروژسترون مصرف کنی که خدایی نکرده دیواره رحم نازک نشه بعضی پزشکا بدون سنو درجا میگن پروژسترون مصرف کن درصورتی که خیلی اشتباهه 

آره گلم بگیر مصرف کن و اصلا هم قعطش نکن تازمانی که بی بی چکت مثبت میشه اگه حامله نباشی سر 28 روز پری ...

من مادرشوهرم داروخونه داره خودش دکتره نمیزاره دارو بخورم میگه هنوز سه ماهه اقدامی طبیعی برو جلو تا یه سال اما من استرس دارم

استرس سمه برای ما که درحال اقدامیم

به خدا امشب یه دل سیر گریه کردم همش اعصابم خرابه اخه همین شروع کردم به اقدام اینجوری شدم تا الان سابقه نداشت پریود نشم ؛تمام برنامه ها واسه اقدام بهم ریخت دکترم سونو ننوشت گفت هورمونات بهم ریخته ۱۵این ماه امپول زدم از دیروز لک بینی دارم اما نمیشم تازه قرص لتروزول داده از روز ۵پری بخورم با این وضع لکه بینی نمیدونم از کی شروع کنم ؟یعنی وایسم کامل خونریزی داشته باشم بعد ؟

من مادرشوهرم داروخونه داره خودش دکتره نمیزاره دارو بخورم میگه هنوز سه ماهه اقدامی طبیعی برو جلو تا ی ...

ویتاگنوس هیییچ عارضه ای نداره حتی به دخترای نوجوونم پیشنهاد نیشه بخورن تا پریودشون منظم بشه بدون نگرانی مصرف کن اینم بگم اکثر پزشکا اصا نمیدونن این قطره چی هست دکتر من که فکر میکرد مثل ال دی هورمونیه در صورتی که رو خود دارو نوشته هورمونی نیست ولی هورمونارو تنظیم میکنه! منم دیگه پیش دکترم نرفتم خود درمانی کردمو شکر خدا نتیجه گرفتم