2777
2789
عنوان

شهید نوید صفری

119 بازدید | 15 پست

سلام بر دوستان گرامی.

بچه ها من از امروز که ۱۶ آبان هست ختم چله زیارت عاشورا به نیابت از شهید نوید صفری تقدیم به آقا امام حسین علیه السلام رو شروع کردم.و جالبه که ۱۸ آبان سالگرد شهادت این شهید بزرگوار هست اما من از ۱۶ آبان و در واقع امشب شروع کردم و ساعت ۱ خوندم چون شب جمعه هست و شب عظیم الشأنی هست و تصمیم دارم انشاالله تا آخر هر شب ساعت ۱ بخونم.

خواستم پیشنهاد کنم اگه حاجت دارید و براتون مقدوره این ختم رو انجام بدین.

التماس دعا.

برای تعجیل در فرج امام زمانمون صلوات 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۳بار تاحالا بهش متوسل شدم و به نیتش زیارت عاشورا خوندم. ۲بارش حاجت گرفتم

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

باشه هستم من از بردا میخونم 

من شب خوندن دوست ندارم‌چون خستگی حکم میکنه 

یک تایمی از روز باهاتون همراه میشم

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

یه سوال دوران پریود میشه چله رو شروع کرد؟

آره عزیزم هییییچ مشکلی ندارد

حتی سجده آخر زیارت عاشورا رو هم در دوران پریود میتونی انجام بدید چون سجده واجب نیست 

برای تعجیل در فرج امام زمانمون صلوات 
آره عزیزم هییییچ مشکلی نداردحتی سجده آخر زیارت عاشورا رو هم در دوران پریود میتونی انجام بدید چون سجد ...

ممنون عزیزم 

حاجت روا شی 💓

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

خواهش میکنم عزیزم شروع میکنی؟؟؟

آره عزیزم 

راستش من شروع کرده بودم ۲۵ام این ماه قرار بود تموم بشه نمی‌دونم چرا ولش کردم 

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)